Τα μισά και παραπάνω

Τα μισά και παραπάνω

ΣΠΑΛ εναντίον Κάλιαρι στο «Πάολο Μάτσα», παιχνίδι πολύ σημαντικό στη μάχη της παραμονής. Για τη ΣΠΑΛ είναι πρακτικά ένα από τα τελευταία της χαρτιά καθώς απέχει επτά βαθμούς από τις θέσεις σωτηρίας ενώ για την Κάλιαρι είναι το παιχνίδι που δυνητικά θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των 12 αγώνων χωρίς νίκη.

Στη ΣΠΑΛ περιμένουν ως συνήθως από τον Αντρέα Πετάνια να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Ο 25χρονος επιθετικός, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι, είναι πρακτικά όλη η (φτωχή) επίθεση της ομάδας από τη Φεράρα. Μόλις 20 μίζερα γκολάκια έχει πετύχει η ΣΠΑΛ και ο Πετάνια έχει βάλει τα 11. Πάνω από τα μισά δηλαδή, όταν η ΣΠΑΛ σκοράρει τότε ο Πετάνια έχει 55% πιθανότητες να είναι αυτός ο σκόρερ.

Δυνατός στην περιοχή και με εκτόπισμα, ο Πετάνια είναι επίσης και ο εκτελεστής των (αρκετών) πέναλτι που κερδίζει η ΣΠΑΛ. Το 2.95 στο οποίο προσφέρεται για να σκοράρει anytime δεν περνά απαρατήρητο.

Μονό

20:30 ΣΠΑΛ – Κάλιαρι: Πετάνια anytime (2.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις