Βαλ’ του φωτιά νωρίς…

Βαλ’ του φωτιά νωρίς...

… και ας καείς στο τέλος. Με ένα «τσιτάτο» που κρύβει μέσα του τον πόθο του Μαρτίνς, των παικτών και κάθε ερυθρόλευκου οπαδού/φιλάθλου, σας καλωσορίζω στα προγνωστικά Άρσεναλ – Ολυμπιακός. Αφού μου επιτρέψετε να καταχραστώ δυο γραμμές για να ευλογήσω τα γένια μου που πάλι θέλουν «κλάδεμα»: σε ένα «πιο αδιάφορο πεθαίνεις» ματς στο Αλκαζάρ, βγάλαμε το 3.70 της νίκης του Ολυμπιακού με αμφίτερμα. Χτίζεται λοιπόν ένα σερί που στόχος μου είναι να τραβήξει και σήμερα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Προγνωστικά Άρσεναλ – Ολυμπιακός: έχει 20 λεπτά…

Στο άκουσμα της κλήρωσης, έδινα ένα 60/40 για πρόκριση στην Άρσεναλ. Όταν ο Σεμέδο κυλιόταν στο χορτάρι του Βόλου, πήγε 70/30. Μετά το «τρίμπαλο» στο Φάληρο, κλάφτα Χαράλαμπε. Ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει τα φραγκοδίφραγκα που του έχουν απομείνει για ρέστα, σε μια έδρα που στις τελευταίες του επισκέψεις μόνο καλά έχει να θυμάται.

Πέρυσι, φαινόταν απίθανο να βάλει ένα γκολ και να έχει μηδέν παθητικό. Φέτος, τα τρία γκολ που χρειάζεται φαντάζουν ουτοπικά. Γι’ αυτό και οφείλει να μπει με την άγνοια ενός τρελού από το πρώτο δευτερόλεπτο. Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, ο Προφεσόρ δοκίμασε τριάδα στα σέντερ μπακ (Σωκράτη, Μπα, Χολέμπας). Να η πρώτη τρέλα που λέγαμε. Υπενθυμίζω εδώ ότι την τελευταία φορά που εμφάνισε την ομάδα κατ’ αυτόν τον τρόπο, ήταν στο 0-1 της Σίτι στο Καραϊσκάκη. Τον Ρέαμπτσουκ και τον Λαλά, με λίγα λόγια, τους προορίζει για full back καταστάσεις. Ο Εμβιλά επανέρχεται στη θέση που τον στερήθηκε τόσο πολύ στην πρώτη αναμέτρηση με τους Gunners, με τους Μπουχαλάκη και Καμαρά να τον πλαισιώνουν. Πίσω από τον συγκινητικό «φονιά» Ελ Αραμπί θα κινείται ο Φορτούνης, αφού ο Βαλμπουενά έμεινε Πειραιά. Την ενδεκάδα συμπληρώνει ο Μασούρας.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Ο Αρτέτα είδε του παίκτες του να γυρνάνε το μπιφτέκι απέναντι στην Τότεναμ και στην «άρρωστη» γκολάρα του Λαμέλα, τεμάχιο που σου θυμίζει γιατί «καρακαταταβλώνουμε» μ’ αυτό το σπορ. Στο απουσιολόγιο θα βρίσκεται το διαόλι ο Σάκα, με τον Πέπε να παίρνει τη θέση του.

Με τα προαναφερθέντα, καταλήγω στα εξής προγνωστικά Άρσεναλ Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι, εκτός συγκλονιστικού και «θρυλικού» απροόπτου, αποχαιρετούν την ευρωπαϊκή τους σεζόν σήμερα. Το θέμα είναι με ποιον τρόπο. Άποψή μου είναι ότι πρέπει να μπουν δυνατά στο ρινγκ και με κάνα –δυο γρήγορες «ψιλές» να σπείρουν στο φαβορί ζάλη και τις πρώτες αμφιβολίες. Όσα κι αν λέει ο Αρτέτα περί προσοχής και ότι όλα παίζονται κ.λπ. δεν με πείθουν. Στο πίσω μέρος του μυαλού του θα υπάρχει το ματς-φωτιά με τη Γουέστ Χαμ που ακολουθεί. Το σκορ του πρώτου αγώνα, παρέα με την αβάσταχτη ελαφρότητα που εικάζω ότι θα μπουν στο ματς οι Λονδρέζοι, μου επιτρέπουν να πάω σε ένα «λογικό» κι ένα «τρελό» ποντάρισμα: το να ανοίξει το σκορ πριν ολοκληρωθεί το 27ο λεπτό πληρώνει 1.80. Να πάω και στην τρέλα; Ένα γκολ του Ολυμπιακού μέχρι το 20ο λεπτό τιμολογείται στο 5.50 και θα το τιμήσω.

Τα λέμε σύντομα.

Μονό
19:55
Άρσεναλ - Ολυμπιακός
Πρώτο γκολ πριν το 27’
1.80
Fun bet
19:55
Άρσεναλ - Ολυμπιακός
Πρώτο γκολ Ολυμπιακού μέχρι το 20'
5.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις