ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Το γκολ της… τιμής

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Το γκολ της… τιμής

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Το γκολ της… τιμής

Το γκολ της… τιμής

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Ακόμη βρίσκομαι σε διαδικασία χώνεψης. Όχι από τα καλαμαράκια της Καθαράς Δευτέρας, αλλά για το πώς χάθηκε η δυάδα της Τρίτης. Το over στη Βενετία βγήκε πανηγυρικά από το 50’ (2-3 τελικό), ενώ η Έμπολι παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 5’ και έχοντας τόσες ευκαιρίες (και ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 1ο μέρος) σκόραρε μόλις στο 88’ και μάλιστα με αυτογκόλ… Αφήνουμε πίσω μας, λοιπόν, την ατυχία της Τρίτης, σηκώνουμε κεφάλι και συνεχίζουμε με προγνωστικά Europa League για να βγούμε στο καθιερωμένο μας… bet a tet με το ταμείο! Με δύο παιχνίδια θα ασχοληθούμε από το πρόγραμμα της ημέρας. Μια μονή επιλογή από το κάθε παιχνίδι (με λίγο ρίσκο) και έναν συνδυασμό σε δυάδα απόδοσης 2.20.

Προγνωστικά Europa League: Σκοράρει με Ελ Αραμπί

Ας ξεκινήσουμε την ανάλυση από το πρώτο χρονικά παιχνίδι στα προγνωστικά Europa League, που έχει και το ελληνικό ενδιαφέρον. Φυσικά όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Η πρόκριση έχει κριθεί. Αρχικά, το σκορ του πρώτου αγώνα (1-3) κάνει από μόνο του το έργο των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς εξαιρετικά δύσκολο. Δεύτερον, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες βασικών παικτών του (Σεμέδο, Βαλμπουενά, Χασάν). Τρίτον, με τα όποια αγωνιστικά προβλήματα έχει η Άρσεναλ, δεν είναι τόσο αφελής ομάδα έτσι ώστε να την πατήσει ξανά από τον Ολυμπιακό, έχοντας μάλιστα αυτή τη φορά ακόμη καλύτερο σκορ πρόκρισης.

Με το περσινό πάθημα να είναι αρκετά φρέσκο στη μνήμη του Μικέλ Αρτέτα, θεωρώ ότι θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο την καλύτερη δυνατή 11άδα για να «κλειδώσει» την πρόκριση. Η ψυχολογία των παικτών του είναι στα ύψη μετά το αποτέλεσμα στο Φάληρο και τη μεγάλη ανατροπή-νίκη στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την Τότεναμ. Μοναδικός αμφίβολος για τον Ισπανό τεχνικό είναι ο Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι με τα «σπιρούνια».

Εκτίμηση: Η Άρσεναλ είναι το φαβορί, εκτός από την πρόκριση και για τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι. Όμως πιστεύω ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να σκοράρουν ξανά. Το έκαναν στο ματς του πρώτου γύρου, το έκανα και πέρυσι (δις) στο Λονδίνο. Για αυτό το λόγο η πρώτη επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το over 0,5 του Ολυμπιακού, δηλαδή να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στο 90λεπτο. Δεύτερη επιλογή αποτελεί αυτό το γκολ (ή ένα από τα γκολ) να το σημειώσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ήταν αυτός που σκόραρε το μοναδικό γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αυτός που χάρισε πέρυσι την πρόκριση στο 119’. Γιατί να μην… τριτώσει το καλό; Επίσης, είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που διαθέτει ο Μαρτίνς στην αποστολή του, δηλαδή εκτός απροόπτου θα έχει όλο το 90λεπτο…

Πρόκριση για Ρέιντζερς

Συνεχίζουμε με προγνωστικά Europa League. Αφήνουμε το Λονδίνο και ανεβαίνουμε πιο ψηλά στο Ηνωμένο Βασίλειο, συγκεκριμένα στη Γλασκώβη όπου η Ρέιντζερς φιλοξενούν τη Σλάβια Πράγας στη ρεβάνς του 1-1. Η ομάδα της Πράγας ήταν καλύτερη στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε η ομάδα της Γλασκώβης της δίνει το αβαντάζ για την πρόκριση.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ συνεχίζει αήττητη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο Σκωτίας και Europa League, έχοντας μοναδική ήττα στη σεζόν αυτή από τη Σεντ Μίρεν, στον αδιάφορο θεσμό του Λιγκ Καπ Σκωτίας. Έχοντας εξασφαλίσει πριν λίγες μέρες και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλήματος, η μεγάλη πρόκληση βρίσκεται στην Ευρώπη.

Παρόλο που η τσέχικη ομάδα έχει εξαιρετική παρουσία στην Ευρώπη, αφήνοντας εκτός στην προηγούμενη φάση τη Λέστερ, θεωρώ ότι η Ρέιντζερς είναι ένα σκαλί πιο πάνω ποιοτικά και είναι το φαβορί για την πρόκριση. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι έχουν εκτός τους τραυματίες Χόβορκα, Σέβτσικ, Τραορέ και τον τιμωρημένο Ζίμα, ενώ ο Στίβεν Τζέραρντ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κάτιτς, Τζακ και Ταβερνιέ.

Εκτίμηση: Οι γηπεδούχοι δε θα αρκεστούν στο 0-0 (που τους δίνει την πρόκριση) και θα κυνηγήσουν ακόμη μια νίκη στη σεζόν. Ωστόσο, επειδή για να είμαστε καλυμμένοι στην περίπτωση της λευκής ισοπαλίας ή σε τυχόν παράταση (1-1), θα αποφύγω τον άσο και θα επιλέξω την πρόκριση της Ρέιντζερς. Παράλληλα, ως δεύτερη επιλογή, όπως στο Λονδίνο έτσι κι εδώ θα πάω με σκόρερ. Αυτός είναι ο Αλφρέντο Μορέλος ο οποίος πριν το ματς της Πράγας είχε σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά ματς! Συνολικά στη σεζόν μετράει 16 γκολ σε Σκωτία και Ευρώπη και αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση των Σκοτσέζων.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.75
19:55
Άρσεναλ - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός over 0,5
1.62
22:00
Ρέιντζερς - Σλάβια Πράγας
Πρόκριση Ρέιντζερς
1.70
Σκόρερ
19:55
Άρσεναλ - Ολυμπιακός
Ελ Αραμπί anytime scorer
3.00
Σκόρερ
22:00
Ρέιντζερς - Σλάβια Πράγας
Μορέλος anytime scorer
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις