Στην τελική ευθεία για την οκτάδα!

Προγνωστικά Euroleague

Καλημέρα Κουβανέζοι και καλό μπασκετικό διήμερο να έχουμε! Έκανα μια παύση και σήμερα επιστρέφω με προγνωστικά Euroleague. Προχθές η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Στον αγώνα της ΑΕΚ πήραμε άριστα, όμως η Μακάμπι έμεινε στους 66 πόντους και μας χάλασε τη δυάδα. Που να πάει η ομάδα του Σφαιρόπουλου με 28% στα τρίποντα και 43% στα δίποντα.

Απόψε έχουμε τους 4 πρώτους αγώνες της 30ης αγωνιστικής, με το ντέρμπι Ρεάλ – ΤΣΣΚΑ να ξεχωρίζει. Με ελάχιστες αγωνιστικές να απομένουν, οι ομάδες έχουν μπει στην τελική ευθεία για την είσοδο στο Top-8, αλλά και το πλασάρισμα στη θέση που θα τους φέρει το καλύτερο δυνατό “σταύρωμα”. Οι ομάδες που παλεύουν είναι πολλές και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να δούμε εκπλήξεις. Τα είπαμε άλλωστε προχθές, με ένα άρθρο που κατέληγε και σε μία μακροχρόνια (όχι και τόσο) επιλογή.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Τι σερί ξεκινάει

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, η Ζενίτ υποδέχεται τη Μπασκόνια. Οι Ρώσοι είχαν φύγει με το διπλό από την Ισπανία κερδίζοντας με 77-70.

Απόψε, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, δίνει τον πρώτο από τους εναπομείναντες 6 αγώνες στη regular season. Μάλιστα οι 5 από αυτούς θα γίνουν στην Αγία Πετρούπολη. Η Ζενίτ κρατάει την τύχη στα χέρια της και ο σημερινός αγώνας είναι ένας από αυτούς που πρέπει να πάρει για να μην μπλέξει. Προέρχεται από την ήττα στο ΣΕΦ με 75-61 από τον αδιάφορο Ολυμπιακό. Εντός έχει 7 νίκες σε 12 ματς, σκοράρει 77 πόντους και δέχεται 75. Καμία απουσία δεν καταγράφεται προς το παρόν.

Η Μπασκόνια κέρδισε τη Μπάγερν με 78-71 την προηγούμενη βδομάδα. Δυστυχώς γι’ αυτήν, κυνηγάει ένα θαύμα για να μπει στην οκτάδα. Εκτός από τη Ζενίτ, έχει να αντιμετωπίσει Εφές, Βαλένθια, Αρμάνι και Παναθηναϊκό. Εκτός έδρας έχει μόλις 5 νίκες σε 14 αγώνες, σκοράρει 79 πόντους και δέχεται σχεδόν 81. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Εκτίμηση: Η Ζενίτ είναι δυνατή στην έδρα της σε αντίθεση με τη Μπασκόνια που χάνει δυναμική μακριά από το γήπεδό της. Με την πλάτη στον τοίχο οι Ισπανοί και δε νομίζω να μπορούν να ανταποκριθούν. Οι Ρώσοι χρειάζονται τη νίκη και θα την πάρουν. Δύσκολα θα ανέβει ψηλά το σκορ, αλλά 64 πόντους τους έχουν οι φιλοξενούμενοι, τι στο καλό!

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά Euroleague: Ώρα εκδίκησης

Λίγο αργότερα, στην Κωνσταντινούπολη, η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί τη Ζαλγκίρις. Οι Λιθουανοί δεν αποδείχτηκαν και τόσο φιλόξενοι στον 1ο γύρο, καθώς συνέτριψαν τους Τούρκους με 99-62.

Μακριά από τον καλό της εαυτό, η ομάδα του Κοκόσκοφ ηττήθηκε στη Βαλένθια με 66-52. Πλέoν βρίσκεται στην 8η θέση με 17 νίκες και σύμφωνα με το πρόγραμμά της, δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στη μάχη για την οκτάδα. Μπορεί μάλιστα να ελπίζει ακόμα και σε πλεονέκτημα. Αυτό θα κυνηγήσει από απόψε. Εντός έδρας έχει 9 νίκες σε 14 ματς, σκοράρει 82,5 και δέχεται 76,5. Εκτός θα είναι ο Ουλανόβας, ενώ αμφίβολοι είναι οι Γκούντουριτς, Μαχμούτογλου και Πέρες.

Δύο απανωτές ήττες από Εφές και Αρμάνι, έχουν φέρει τη Ζαλγκίρις μακριά από την 8η θέση. Μαθηματικά και μόνο μπορεί να ελπίζει στην πρόκριση. Εκτός έδρας έχει 7 νίκες σε 15 παιχνίδια, σκοράρει 72 πόντους και δέχεται σχεδόν 78. Ο Μιλάκνις και ο Γκαρίνο θα λείψουν και πάλι, ενώ δεν είναι σίγουρο πως ο Λοβέρν θα αγωνιστεί απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Εκτίμηση: Περιμένω νίκη της Φενέρ και μάλιστα με άνεση. Ο στόχος της τετράδας, αλλά και της εκδίκησης για τη βαριά ήττα στο Κάουνας με ωθούν στο αποψινό ποντάρισμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 2.35
19:00
Ζενίτ - Μπασκόνια
1
1.57
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ζαλγκίρις
1 (-3,5)
1.50
Μονό
19:00
Ζενίτ - Μπασκόνια
1 (-2,5) & Μπασκόνια over 63,5
2.05
Μονό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ζαλγκίρις
1 (-9,5) & Φενέρ over 75,5
2.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις