ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Στοίχημα στο Europa League με βόμβα στο 11.00!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Στοίχημα στο Europa League με βόμβα στο 11.00!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Στοίχημα στο Europa League με βόμβα στο 11.00!

Προγνωστικά στο Europa League

Καλημερίζω τους αγαπητούς στοιχηματίες. Δεν έγινε το απόλυτο την Τρίτη, πέρασε και πλήρωσε όμως η βασική επιλογή της στήλης, αφού το αμφίτερμα σε συνδυασμό με το over στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Αταλάντα, επιβεβαιώθηκε. Συνεχίζουμε σήμερα με στοίχημα στο Europa League, επικεντρωμένοι στις αναμετρήσεις της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό και της Μάλμε με την Γρανάδα.

Θα πέσει μαχόμενος 

Ξεκινάμε με στοίχημα στο Europa League, από την αναμέτρηση του Λονδίνου. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Αγγλία, για την ρεβάνς του 1-3 της προηγούμενης εβδομάδας στον Πειραιά από την Άρσεναλ. Η πρόκριση έχει ουσιαστικά κριθεί, καθώς ο Ολυμπιακός πρέπει να σκοράρει τρία γκολ και να δεχτεί ένα στην καλύτερη, ώστε η αναμέτρηση να καταλήξει στην παράταση.  Θα αγωνιστεί για το γόητρο  και την Ευρωπαϊκή ιστορία του. Στο πρωτάθλημα παραμένει πρωτοπόρος. Πέρασε εύκολα με 1-3 από το «Αλκαζάρ» και πλέον μπαίνει στα play off σκεπτόμενος ήδη την επόμενη μέρα.

Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη – πρόκριση, την Κυριακή πέτυχαν μια σπουδαία νίκη στην Premier League εναντίον της Τότεναμ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Τρέχουν ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Ψάχνουν το μεγάλο comeback στο πρωτάθλημα για να μπουν «σφήνα» στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Απομένουν δέκα αγωνιστικές, είναι στο -7 από την έκτη θέση και το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι. Αλλά Αγγλία είσαι…

Εκτίμηση: Δύο προγνωστικά ξεχώρισα από αυτήν την αναμέτρηση. Αρχικά το αμφίτερμα προσφέρεται  σε αξιοπρεπή απόδοση και συγκεκριμένα στο 1.83. Μεσοεπιθετικά και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα, αμυντικά έχουν τα προβλήματα τους, οπότε εύλογα καταλήγουμε σε αυτό. Επιπλέον, πιστεύω πως η ελληνική ομάδα δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη και θα κάνει την προσπάθεια της, ώστε να φύγει αλώβητη από το «Emirates». Δύσκολο μεν, όμως έχει δείξει ότι μπορεί να το καταφέρει, παρά τις ελλείψεις. Άλλωστε στις δύο τελευταίες επισκέψεις στην έδρα των «Κανονιέριδων» έχει φύγει με την χαρά της νίκης. Βάζω στο ζύγι και το ότι η Άρσεναλ, ίσως παρουσιαστεί πιο χαλαρή και με αλλαγές, λόγω της ασφάλειας που προσφέρει το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα. Επιλέγω λοιπόν το Χ2 σε απόδοση 2.85.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Στοίχημα στο Europa League: Κι όμως γυρίζει!

Περνάμε στην δεύτερη αναμέτρηση για σήμερα. Μόλντε απέναντι στην Γρανάδα, όχι στην  Νορβηγία, αλλά στην Βουδαπέστη. Οι μέρες της πανδημίας καλά κρατούν. Έχουν φέρει αλλαγές, ευτυχώς όμως σε αντίθεση με πέρσι τέτοιες μέρες, βλέπουμε μπαλίτσα με τις όποιες αλλαγές επιβάλλει αυτή η κατάσταση. Στο θέμα μας λοιπόν, η Μάλμε υποδέχεται την Γρανάδα. Οι Ισπανοί κέρδισαν με 2-0 στον πρώτο αγώνα, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο όμως δεν είναι ανέφικτο να ανατραπεί. Την Κυριακή η Γρανάδα πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στην Σοσιεδάδ με 1-0, παρά το γεμάτο απουσιολόγιο της.

Στην αντίπερα όχθη η Μάλμε, η οποία δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει στις αρχές Μαΐου, έχει στρέψει την προσοχή της στο Europa League. Ξεκούραστη από την απραξία του πρωταθλήματος, θέλει σήμερα να κυνηγήσει την ανατροπή και να συνεχίσει την πορεία της στην διοργάνωση. Μοναδικός απόντας σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στην Ισπανία είναι ο Ellingsen. Αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα τριών λεπτών και αποβλήθηκε.

Εκτίμηση: Η Μάλμε θα ξεκινήσει θα ψάξει γρήγορα ένα γκολ, για να μπει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Η Γρανάδα πρώτα θα διαφυλάξει τα νώτα της και αν βρεθεί κάποια ευκαιρία θα χτυπήσει στην αντεπίθεση. Αρχικά θα επιλέξω το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.97. Δεν νομίζω ότι θα ξεφύγει από αυτά τα όρια το τελικό αποτέλεσμα. Ένα γκολ δεν φτάνει στην Μάλμε, θα ψάξει και δεύτερο και η Γρανάδα θα αναγκαστεί να παίξει επιπλέον άμυνα. Επιπλέον, θεωρώ πως έστω και ως fun bet να ποντάρουμε λίγα κέρματα στην πρόκριση της Μάλμε στο 11.00. Το προαίσθημα μου από την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ μου μιλάει συνεχώς, δεν θέλω να το αγνοήσω και πιστεύω αξίζει.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 3.60
19:55
Άρσεναλ - Ολυμπιακός
Goal/goal
1.83
19:55
Μόλντε - Γρανάδα
2-3 Γκολ
1.97
Μονό
19:55
Άρσεναλ - Ολυμπιακός
Χ2
2.85
Fun bet
19:55
Μόλντε - Γρανάδα
Πρόκριση: Μόλντε
11.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις