Ζαριές με σκόρερ στο Champions League

Ζαριές με σκόρερ στο Champions League

Έχει και Champions League απόψε. Αντιστοιχηματικό, αν μου επιτρέπεται. Στο Μπάγερν – Λάτσιο, μετά το 4-1 της Ρώμης, άντε να ψάξεις κάνα σκόρερ. Εντυπωσιακό ότι ο Σερζ Γκνάμπρι των 9 περσινών γκολ στο Champions League (σε 10 εμφανίσεις), φέτος δεν έχει βάλει ούτε ένα στον θεσμό, σε πέντε ματς. Μην ήρθε η ώρα του; Όπου τον βρήκα ψηλότερα, με το παρντόν, τον έπαιξα.

Στο Τσέλσι – Ατλέτικο τα ερωτήματα είναι αν οι «κολσονέρος» παίξουν πιο αμυντικά από ό,τι στον πρώτο αγώνα (ε, Τσόλο;), αν οι Λονδρέζοι συνεχίσουν το μαυλωμένο, μεθοδικό και «μη φάμε γκολ αρχικά» παιχνίδι του Τόμας Τούχελ κι αν φυσικά δούμε καμιά παράταση, ως πέρυσι με την Ατλέτι να αποκλείει τη Λίβερπουλ, αλλά τότε είχαν (στα 90λεπτα) νικήσει οι γηπεδούχοι με 1-0. Και είδα ήδη σε αυτή τη φάση, στο Γιούβε – Πόρτο.

Ζαριά ότι ο δαγκωνιάρης, κι όμως, έχει 27 συνεχόμενα ματς να σκοράρει εκτός έδρας στο Champions League! Τελευταίο γκολ του Λουίς Σουάρες ως φιλοξενούμενος στον θεσμό ήταν με τη Ρόμα πριν μια πενταετία. Στο ενσταντανέ, Τσέλσι – Λίβερπουλ 1-1 τον Νοέμβριο του 2012, το μόνο γκολ που σημείωσε στις συνολικά τέσσερις φορές που μπήκε ως αντίπαλος στο «Στάμφορντ Μπριτζ».


Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα υπόλοιπα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο FootballBet.gr

Σκόρερ
22:00
Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης
Γκολ Λ. Σουάρες
2.82
Σκόρερ
22:00
Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο
Γκολ Γκνάμπρι
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις