Και φάουλ και κόκκινη με το εύλογο ρίσκο

φάουλ

Καλησπέρα κύριοι. Δεύτερη συνεχόμενη μέρα με στήλη επειδή είδα μια ευκαιρία στα φάουλ και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας.

Φάουλ… λόγω σημασίας του αγώνα

Δεύτερος αγώνας της σειράς για το Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Άγγλοι έχουν το ισχνό προβάδισμα του 1-0 στο ζευγάρι μετά τη νίκη τους προ 2 εβδομάδων. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 11,42 φάουλ ανά παιχνίδι και με τον Τούχελ στο τιμόνι προσέχουν ιδιαίτερα την άμυνα τους. Οι Ισπανοί, από την άλλη, και αυτοί είναι σκληροί σαν ομάδα και πάνε το παιχνίδι στη δύναμη. Προσέχουν πολύ την άμυνα όπως φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι, αλλά τώρα θα πρέπει να επιτεθούν από την αρχή. Ο Ιταλός Ορσάτο σφυρίζει 27,2 φάουλ μέσο όρο. Το πρώτο παιχνίδι να θυμίσω είχε 30 φάουλ. Επιλέγω λοιπόν το over 24,5 σύνολο φάουλ στο παιχνίδι καθώς το θεωρώ εξαιρετικό όριο.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Κόκκινη στο 4.50

Και συνεχίζω το σκεπτικό μου για τις ομάδες και τον διαιτητή. Κυρίως για τον ρεφ… Ο Ορσάτο είναι διαιτητής όπου στα μεγάλα παιχνίδια βγάζει κάρτες και μάλιστα και κόκκινες. Θα τιμήσω την κόκκινη κάρτα και λόγω της σημασίας του αγώνα στο 4.50. Σε αυτή την απόδοση… ναι αξίζει. Ίσως και οι δύο κόκκινες.

Καλή τύχη.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
22:00
Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης
Over 24,5 φάουλ
1.87
Μονό
22:00
Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης
Κόκκινη κάρτα
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις