Σώμα στο Λονδίνο, μυαλό στην Ισπανία

Προγνωστικά.

Προγνωστικά στοιχήματος στην τελευταία ημέρα της φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αφού πρώτα καλημερίσω το κοινό μου στο koubanezos.gr, θα ενημερώσω πως θα ασχοληθώ με τον επαναληπτικό της Τσέλσι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στα αποψινά προγνωστικά.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Η Τσέλσι στην θητεία του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και όχι στρώσει την άμυνα της, παρά την απουσία του Τιάγκο Σίλβα λόγω τραυματισμού. Έχει βρει ισορροπία σαν ομάδα, δεν δέχεται εύκολα γκολ και ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει από κάθε αναμέτρηση της. Στην Αγγλία φιγουράρει πλέον στην τετράδα και θέλει να κατακτήσει μία θέση σε αυτή, ώστε να βρεθεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τη διπλή γκέλα κόντρα στη Λεβάντε, την απώλεια βαθμών κόντρα στη Χετάφε και την ισοπαλία κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ξανά έβαλε την Μπαρτσελόνα και την «βασίλισσα» στο παιχνίδι του τίτλου. Έχει φτάσει πολύ κοντά φέτος, ο Λουίζ Σουάρεζ την οδηγεί παρέα με τον Ζοάο Φέλιξ και τους υπόλοιπους και θα κοιτάξει την πορεία της στο πρωτάθλημα, καθώς στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 .

Προγνωστικά με πρώτο γκολ στο Λονδίνο

Αν δεν υπήρχε το δεδομένο του πρωταθλήματος, η Ατλέτικο ίσως κυνηγούσε την ανατροπή. Θα αγωνιστεί κανονικά -εννοείται- και αν τα καταφέρει καλώς, αλλιώς δεν θα κάτσει να σκάσει για τον αποκλεισμό της, έχοντας ήδη το μυαλό στο πρωτάθλημα.

Στην Ισπανία έχει προηγηθεί στους 17 από τους 27 αγώνες της, δηλαδή στο 63% αυτών. Η Τσέλσι δεν θα αλλάξει φιλοσοφία στο παιχνίδι της και θα κάνει υπομονή μέχρι να βρει το γκολ. Περιμένω να «σπάσει» το στατιστικό της Ατλέτικο, επειδή νοητικά είναι αλλού και σκέφτεται ήδη το παιχνίδι του Σαββατοκύριακου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης
Anytime score 1-0
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις