Το «πρέπει» της Ρέντινγκ και ολίγον από Ευρώπη

Κουπόνι

Αυτή η Τετάρτη, αν δεν είχε τις Ευρωπαϊκές ρεβάνς, θα ήταν από τις πιο φτωχές εδώ και καιρό. Βέβαια, το κουπόνι έχει και σήμερα ευκαιρίες, τις οποίες ελπίζω να εντοπίσουμε. Ευχή -φυσικά- να μας βγει το διάβασμα, με σκοπό το ταμείο.

Κουπόνι στοίχημα: Το «πρέπει» της Ρέντινγκ

Η Ρέντινγκ πηγαίνει στο Μπέρμιγχαμ για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα. Μια Ρέντινγκ που δείχνει να πατάει καλά παραμένοντας εντός 6αδας. Η Μπέρμιγχαμ αποτελεί μια από τις «κακές» ομάδες του πρωταθλήματος. Χωρίς δυνατά σημεία, με έμφαση στη δύναμη και στο ψηλό παιχνίδι. Η Ρέντινγκ διανύει ένα σημείο με θεωρητικά… βατά παιχνίδια, οπότε οποιαδήποτε απώλεια θα της κοστίσει. Απέναντι στη χειρότερη εντός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα, θεωρώ πως οφείλει να κάνει το αναμενόμενο, δηλαδή το τρίποντο.

Με τα κόρνερ στο Λονδίνο

Η Τσέλσι υποδέχεται στο Λονδίνο την Ατλέτικο Μαδρίτης στη ρεβάνς του 0-1 της Ισπανίας. Μεγάλο προβάδισμα για την ομάδα του Τούχελ, η οποία θεωρώ πως θα μπει για να κερδίσει και σήμερα. Στον αντίποδα δε περιμένω κάτι διαφορετικό από τον Σιμεόνε, που πάλι με «αντάρτικο» θα το πάει. Αυτό ξέρει, αυτό θα κάνει, οπότε αναμένω από τη Τσέλσι να έχει τη πρωτοβουλία. Στο κουπόνι προσφέρεται το όριο στα στημένα της Τσέλσι στα 5,5 και το παίρνω με κλειστά μάτια.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Απλά ας σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο 

Δεύτερο σημείο στο παιχνίδι ανάμεσα σε Γουίκομ και Μπάρνσλεϊ. Μια Μπάρνσλεϊ που έρχεται από τεράστιο διπλό στην έδρα της Μπόρνμουθ με ανατροπή. Τρομερό μομέντουμ και ψυχολογία για την αρμάδα του Ίσμαελ που εδραιώθηκε προσωρινά στην 6αδα. Η Γουίκομ, από την άλλη, δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Πέρα από σκόρπιες τυχερές εμφανίσεις δεν έχει να επιδείξει κάτι αξιόλογο. Δύσκολα θα αντισταθεί στους φορμαρισμένους φιλοξενούμενους, που μου αρκεί να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.66
21:00
Γουίκομ -Μπάρνσλεϊ
Over 0,5 Μπάρνσλεϊ στο 1ο ημιχ.
1.83
22:00
Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης
Τσέλσι over 5,5 κόρνερ
2.00
Μονό
21:45
Μπέρμιγχαμ - Ρέντινγκ
2
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις