Champions League. Τα τελευταία εισιτήρια στην COSMOTE TV

Σέντρα σε Αγγλία και Ισπανία, οι μεταδόσεις

Η φάση των «16» του UEFA Champions League ολοκληρώνεται ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV με τις αναμετρήσεις που θα δώσουν τα τελευταία 4 «εισιτήρια» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μετά την πρόκριση των Παρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο, Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ, στη μάχη ρίχνονται τα ζευγάρια Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ, Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα, Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο. Όλη η αγωνιστική δράση θα καλυφθεί δημοσιογραφικά από την εκπομπή UEFA Champions League Show με τους Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο το διήμερο 16-17/3.

Την Τρίτη 16/3, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Αταλάντα (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Η «βασίλισσα» με παρακαταθήκη το 1-0 του πρώτου ματς είναι το φαβορί για την πρόκριση. Πριν από τη σέντρα, το UEFA Champions League Show (20.30, COSMOTE SPORT 1HD) θα κάνει αναδρομή σε όσα έγιναν στην πρώτη αναμέτρηση στο Μπέργκαμο. Το ίδιο θα γίνει και εν όψει του άλλου αγώνας της Τρίτης (Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ – 22.00, COSMOTE SPORT 1HD). Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν, επίσης, συνεντεύξεις του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Γκάμπριελ Ζεσούς και του άσου της Γκλάντμπαχ, Μάρκους Τιράμ.

Την Τετάρτη 17/3 η φάση των «16» ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00, COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K) και Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Μεταξύ των δύο, ξεχωρίζει το παιχνίδι του Λονδίνου, με το γκολ του Ζιρού να έχει δώσει προβάδισμα στους «μπλε». Ωστόσο, οι πρωτοπόροι της LaLiga Santander θα αναζητήσουν την ανατροπή. Από την άλλη, οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι αγκαλιά με την πρόκριση, μετά το 4-1 στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Το UEFA Champions League Show θα βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο COSMOTE SPORT 1HD πριν από την έναρξη των αγώνων (20.30) με βίντεο, αφιερωμένα στα ματς της Τρίτης και συνέντευξη του επιθετικού της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι τηλεθεατές θα μπουν και σε ρυθμούς UEFA Europa League, καθώς ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος και η Έλενα Παπαδοπούλου θα παρουσιάσουν όλο το ρεπορτάζ από τις συνεντεύξεις Τύπου του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ ενόψει της αναμέτρησής τους στο Λονδίνο για τη φάση των «16».

Και τις δύο ημέρες της ποδοσφαιρικής δράσης, το UEFA Champions League Show θα δίνει τηλεοπτικό ραντεβού και μετά τη λήξη των αγώνων (00.00), με δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τα καλύτερα στιγμιότυπα, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τον απόηχο από τα social media.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις