Άριστα… 10 στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Ματς

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η δυνατή δυάδα της προηγούμενης στήλης χάθηκε ελέω… var και αστοχίας των Νιμ και Μονπελιέ να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα, μένοντας τελικά στο 1-1. Το ματς ήταν για σκορ 2-2, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Για την ιστορία το έτερο over στο Σαουθάμπτον πέρασε… αέρα. Συνεχίζουμε την καλή δουλειά, το σωστό διάβασμα, εντοπίζοντας την αξία στο στοίχημα και κάποια στιγμή θα γυρίσει ο… τροχός. 

Απόψε είναι εκ νέου βραδιά Champions League και θα ασχοληθώ με τον αγώνα-φωτιά στο «Στάμφορντ Μπριτζ», κινδυνεύοντας με τις προτάσεις μου να εκτεθώ ανεπανόρθωτα.  Αλλά αυτό που πιστεύω θα το γράφω πάντα, λαμβάνοντας εννοείται το μερίδιο της ευθύνης μου απέναντί σας.  

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ματς χωρίς αύριο και για γερά νεύρα  

Τσέλσι εναντίον Ατλέτικο στον επαναληπτικό του 0-1 στο «Μετροπολιτάνο». Ένα ζευγάρωμα που μυρίζει… μπαρούτι, αφού η ομάδα του Σιμεόνε θα πάει ως “καμικάζι” στο Λονδίνο να παίξει τα ρέστα της για πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.  

Οι «Μπλε», βέβαια, υπό της οδηγίες του Τόμας Τούχελ, έχουν αλλάξει άρδην την αγωνιστική τους εικόνα, παίζουν ορθολογικά, προσέχοντας πολύ τα μετόπισθεν. Έχουν δεχθεί μόλις 2 γκολ στα τελευταία 12 ματς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης! Η επίθεση λειτουργεί πολύ καλά, η ανάπτυξη δημιουργεί αρκετούς διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ, με τις φάσεις να είναι αρκετές ώστε να εξασφαλίσουν το εύκολο γκολ. Το 0-1 της πρώτης αναμέτρησης δίνει σαφέστατα ένα καλό μαξιλαράκι ασφαλείας στην Τσέλσι, αλλά απέναντι στην ομάδα που ξέρει να παλεύει όπως καμία άλλη τα τελευταία χρόνια, τα πράγματα δε θα είναι νομίζω και τόσο απλά. Μεγάλοι απόντες οι τιμωρημένοι Μάουντ και Ζορζίνιο, καθώς και οι τραυματισμένοι Έιμπραχαμ και Σίλβα. 

Η Ατλέτικο δεν είναι η ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν με πατημένο το γκάζι και μέχρι πριν λίγο καιρό έμοιαζε με τρένο που δε σταματούσε πουθενά. Εμφανίζει σταθερά αμυντικές αδυναμίες πλέον, με τα αποτελέσματα να θέτουν σε αμφισβήτηση ακόμα και τον τίτλο της La Liga. Κάτι το οποίο φαινόταν ως κάτι απόλυτα και φυσιολογικά εφικτό πριν μερικές εβδομάδες. Απόψε είναι το σημαντικότερο ματς της χρονιάς για τους «Ροχιμπλάνκος», μέχρι το επόμενο. Όλα τα όπλα έτοιμα στη φαρέτρα του Ντιέγο Σιμεόνε που θέλει να κάνει ξανά… ριφιφί στην Αγγλία, όπως το περυσινό με τη Λίβερπουλ. 

Γκολ, κάρτες και… ας περάσει ο καλύτερος 

Σε αντίθεση με την κοινή λογική, αν υπάρχει τέτοια σε μία σεζόν όπως η φετινή, θεωρώ ότι το ματς θα έχει τέρματα. Μάλιστα, ποντάρω στο αμφίτερμα που διπλασιάζει, καθώς θεωρώ ότι και οι δύο αντίπαλοι θα βρουν ευκαιρίες, ελπίζοντας να τις αξιοποιήσουν… 

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Πέρα από το βασικό μου ποντάρισμα, θα πάω και στην υπόδειξη καρτών. Ο Ιταλός Ορσάτο στο “στραγάλι”, δε φοβάται να βγάλει κάρτες ώστε να “κρατήσει” τέτοιους αγώνες υπό έλεγχο εξ αρχής. Over 4,5 κίτρινες συνολικά στην αναμέτρηση είναι μία καλή επιλογή, αλλά το 1.72 δε μου είναι αρκετό. Θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη αξία στο over 2,5 κάρτες για τους γηπεδούχους στο 2.42. H Tσέλσι στο πρωτάθλημα της Premier League δε δέχεται πολλές, λίγο πάνω από τη 1 ανά αγώνα (!), όμως, στην Ευρώπη το κοντέρ γράφει 2 κατά μέσο όρο.  

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία του ματς, καθώς και την “τσαμπουκαλίδικη” ιδιοσυγκρασία της αντιπάλου απόψε, πάω στη συγκεκριμένη επιλογή, αναγνωρίζοντας ότι παίρνω μεγάλο ρίσκο.

Κλείνοντας τις σημερινές μου επιλογές, επιλέγω και ένα fun bet με τον καταλογισμό κάρτας σε δύο παίκτες των δύο ομάδων που έχουν την τάση να “κιτρινίζονται” εύκολα. Αθπιλικουέτα της Τσέλσι και Κόκε της Ατλέτικο, λοιπόν, σε combo που… 10πλασιάζει! 

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
22:00
Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης
Goal/goal
2.00
Ρίσκο
22:00
Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης
Τσέλσι over 2,5 κάρτες
2.42
Fun bet
22:00
Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης
Αθπιλικουέτα και Κόκε να δεχθούν κάρτα
10.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις