Το ημίχρονο, η Λεβάντε και μια βάσκικη απειλή!

Το ημίχρονο, η Λεβάντε και μια βάσκικη απειλή!

Γεια και χαρά σε όλους, καταπληκτική και η χθεσινή μέρα αφού πέρασε η δυάδα και στα dnb είχαμε μια νίκη και μία επιστροφή, άρα κέρδος και συνεχίζουμε. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα και σημαντικής βαθμολογικής σημασίας τα σημερινά παιχνίδια, οπότε μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.

Αρχή με το Βαγιαδολίδ – Χετάφε. Η γηπεδούχος ιδιαίτερα μαχητική, βγάζει το λάδι σε όλους τους αντιπάλους της και αποδεικνύει ότι είναι σκληρό καρύδι. Με κύριο όπλο την άμυνα και τις αντεπιθέσεις προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Χαρακτηριστικό το τελευταίο χρονικά παιχνίδι,  έχασε οριακά 1-0 από την Ατλέτικο, με αρκετές αλλαγές, ενώ είχε και ευκαιρίες για να κλέψει τον βαθμό. Η Χετάφε προβλημάτισε, πάλι, με την εμφάνισή της, έμεινε στο 1-1 με την Εΐμπαρ και να λέει ευχαριστώ που δεν ηττήθηκε, ελέω VAR. Θέτει σε κίνδυνο ότι έχτιζε με κόπο όλη την χρονιά, την ευρωπαϊκή της έξοδο. Δύσκολο παιχνίδι και μία τρομερή μάχη των πάγκων. Τόσο ο Σέρτζιο της Βαγιαδολίδ όσο και ο Μπορδαλάς της Χετάφε, είναι ικανοί προπονητές, αξιοποιούν όλο το ρόστερ και προσπαθούν να παίρνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων του κάθε παίχτη. Κάθε βαθμός μετράει και περιμένω προσεχτικό πρώτο ημίχρονο.

Συνέχεια με το Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης. Σίφουνας η Λεβάντε , διέλυσε 3-1 εκτός έδρας την Εσπανιόλ. Γυρόφερνε ένα καλό αποτέλεσμα, άξιζε τη νίκη μα πάνω από όλα έδειξε διάθεση να παίξει μπάλα και να κυνηγήσει αποτελέσματα για να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία. Απέναντι της θα βρει την Ατλέτικο που έρχεται από μια οριακή νίκη εις βάρος της Βαγιαδολίδ με 1-0. Προβλημάτισε έντονα, ενώ είχε προηγηθεί το 5-0 εις βάρος της Οσασούνα. Μεγάλες διακυμάνσεις από παιχνίδι σε παιχνίδι, ακόμα και στο ίδιο ενενηντάλεπτο κάτι το οποίο της κοστίζει. Περιμένω δυνατό παιχνίδι και ένα αγώνα που θα τα δώσει όλα η Λεβάντε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πάω σε ένα ειδικό και θα ποντάρω την Λεβάντε σε AH +1, σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ θα έχουμε επιστροφή χρημάτων.

Και για το τέλος Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Πλέον στη δεύτερη θέση μετά το 0-0 με την Σεβίλλη, υπήρξαν φάσεις για γκολ αλλά η αλήθεια είναι ότι το φοβήθηκαν το παιχνίδι. Τους πέρασε στη βαθμολογία η Ρεάλ, έστω και στην ισοβαθμία, αλλά είναι έντονος ο προβληματισμός τους για την συνολική τους παρουσία. Απέναντι της θα βρεθεί ο κακός της δαίμονας, η Μπιλμπάο! Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 3 παιχνίδια ,3 για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο, έχουν κρατήσει μακριά από την νίκη οι Βάσκοι, με δύο νίκες και 2 ισοπαλίες. Μία Μπιλμπάο σε πολύ καλή κατάσταση και σε φοβερό μομέντουμ, που παίζει για την τιμή, την φανέλα και τον Αντούριθ, που κρέμασε τα παπούτσια του και κάθε νίκη της ομάδας αφιερώνεται και σε αυτόν. Δυνατή εντός η γηπεδούχος, δεύτερό σερί μη νικηφόρο αποτέλεσμα είναι δύσκολο αλλά μπορούν οι Βάσκοι να βάλουν δύσκολά και να αποτελέσουν στήριγμα, έστω και με ασιατικό χάντικαπ.

Μονό

20:30 Βαγιαδολίδ – Χετάφε: Χ ημίχ. (1.83)

Δυάδα

20:30 Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης: 1 +1 AH (1.73)

23:00 Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 2 +2 AH (1.43)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις