Στο Champions League ποντάρεις και φάουλ…

Στο Champions League ποντάρεις και φάουλ...

Το μάτι παιδιά κακό πράγμα. Την Κυριακή είχαμε το χειρότερο ρεκόρ όλων των στηλών από τότε που ξεκίνησα με το εμφατικό 0/4 επιλογές. Και πώς να το εξηγήσω δηλαδή όταν μία ομάδα έκανε δύο φάουλ σε 93’; Στο μάτι θα τα ρίξω και φύγαμε για τις σημερινές μας επιλογές με φάουλ μετά το ξεμάτιασμα.

Φάουλ στην Ισπανία

Ξεκινάμε με τα φάουλ στο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα όπου θα είναι και το πιο δυνατό μας σημείο. Διαιτητής ο Μάκελι με μέσο όρο 23,38 φάουλ ανά παιχνίδι. Η Αταλάντα θα τα παίξει όλα για όλα αν και στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της το έχασε 0-1. Θεωρώ ότι θα το παλέψει όσο μπορεί και η φετινή Ρεάλ δεν είναι και καμία ομάδα που δε μπορείς και να τη χτυπήσεις.

Η ιταλική ομάδα Παραχωρεί περί τα 15,88 φάουλ ανά παιχνίδι, το μεγαλύτερο μέσο όρο στην ιταλική λίγκα. Από την άλλη, οι Ισπανοί για να κρατήσουν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου θα πρέπει να κλωτσήσουν. Στο πρώτο παιχνίδι, είχαμε μόλις 20 φάουλ. Ωστόσο, σε αυτό βοήθησε και η κόκκινη που βγήκε για την Αταλάντα πολύ νωρίς με αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι ισορροπίες του παιχνιδιού. Οι Ισπανοί παραχωρούν 10,71 ανά παιχνίδι. Θεωρώ ότι θα έχουμε μάχη και ειδικά αν γίνει 0-1, θα έχουμε φωτιά στο παιχνίδι. Over 24,5  λοιπόν.

Χαμηλό όριο

Στην ουδέτερη «Πούσκας Αρένα» αγωνίζονται η Μάντσεστερ Σίτι με την Γκλάντμπαχ. Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα οι Άγγλοι. Οι Γερμανοί που δεν τα παρατάνε ποτέ θα προσπαθήσουν να αιφνιδιάσουν στην αρχή. Νομίζω βέβαια ότι οι Άγγλοι δε παίζονται. Ωστόσο, εδώ θα ποντάρω στο πολύ χαμηλό όριο των φάουλ. Παιχνίδι με line στο 18,5 δε βρίσκεις κάθε μέρα. Ουσιαστικά μιλάμε για περίπου δύο το δεκάλεπτο. Θα το τιμήσω και ας το χάσω καθώς ο Ρώσος Καράσεφ που σφυρίζει είναι και φαουλάκιας.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα
Over 24,5 φάουλ
1.87
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι- Γκλάντμπαχ
Over 18,5 φάουλ
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις