Εμβόλιμη δράση με καρέ επιλογών

Προγνωστικά

Ένα από αυτά τα Σάββατα που κάθε φορά εύχομαι να μη ξανάρθουν ήταν το περασμένο. Τα προγνωστικά μας επιβεβαιώθηκαν μόνο σε ένα ματς, ενώ σε τρία πέσαμε έξω. Φυσικά δεν υπάρχει συμβόλαιο με την επιτυχία, οπότε ελπίζουμε σε άμεση επιστροφή στα ταμεία σήμερα Τρίτη. Φουλ της εμβόλιμης στην Αγγλία και βλέπουμε τέσσερις επιλογές σε σημεία και κόρνερ.

Προγνωστικά Championship: Εμπιστοσύνη στη καλύτερη επίθεση

Ντέρμπι εναντίον Μπρέντφορντ στο «Πράιντ Παρκ». Μια Ντέρμπι που δεν πατάει καλά, έχοντας κατρακυλήσει βαθμολογικά, μπαίνοντας σε άλλη λογική πλέον. Λογική αποφυγής μπελάδων, αφού βρίσκεται αρκετά κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η Μπρέντφορντ βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, παίρνει επαγγελματικές νίκες ακόμα και σε μέτρια βράδια. Διαθέτει τη καλύτερη επίθεση, φυσικά μεγάλο συν έναντι των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν αμυντικογενές πλάνο, αλλά με τραγική επιθετική συγκομιδή. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο ματς οι φιλοξενούμενοι και θα τους στηρίξω σε μια λογικά επαγγελματική νίκη.

Τέλος το σερί, νίκη για να μείνει εντός στόχων

Κάρντιφ εναντίον Στόουκ, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον σταύρωμα. Η Κάρντιφ που έχασε το σερί 11 αήττητων παιχνιδιών, απέναντι στη Γουότφορντ. Βέβαια με τις εμφανίσεις της δείχνει απόλυτα ικανή να κυνηγήσει μέχρι τέλους τα πλέι οφ. Στη Στόουκ στον αντίποδα, δε πάνε καλά τα πράγματα. Πολύ κακή επιθετικά το τελευταίο διάστημα, δείχνει να ξεμένει από… καύσιμα. Μια σοβαρή Κάρντιφ δε θα έχει πρόβλημα να κλειδώσει το τρίποντο και να μείνει κοντά στο στόχο των πλέι οφ.

Η ευκαιρία κρύβεται στα κόρνερ

Δύο παιχνίδια από League 1 στα οποία αναμένω να έχουμε αρκετά κόρνερ. Παιχνίδια στα οποία θεωρητικά κανέναν δε βολεύει η ισοπαλία. Λογικά θα έχουμε φάσεις εκατέρωθεν και αναμένω να επιβεβαιώσουμε τα προγνωστικά.

Αρχικά στο Μίλτον Κέιν Ντονς – Πλίμουθ, ανάμεσα σε δύο ομάδες με κακά σερί, που ψάχνουν νίκες ψυχολογίας. Ομάδες οι οποίες αρέσκονται στο παιχνίδι από τα πλάγια και θεωρώ πως θα έχουμε αρκετά στημένα εξ αρχής.

Δεύτερο παιχνίδι το Τσάρλτον – Μπρίστολ Ρόβερς. Ομάδες με διαφορετικούς στόχους, αλλά θα ψάξουν τη νίκη. Ομάδες οι οποίες βασίζουν επίσης πολύ το παιχνίδι τους από τα πλάγια. Αναμένω υψηλό ρυθμό εξ αρχής, οπότε μπαίνει και αυτό στις επιλογές μου.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Combo
21:00
Ντέρμπι Κάουντι - Μπρέντφορντ
2 & under 3,5
2.50
Μονό
21:00
Κάρντιφ - Στόουκ
1
2.20
Δυάδα απόδοσης 3.24
21:00
Μίλτον Κέιν Ντονς - Πλίμουθ
Over 4 κόρνερ στο 1ο ημίχ.
1.80
21:00
Τσάρλτον - Μπρίστολ Ρόβερς
Over 4 κόρνερ στο 1ο ημίχ.
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις