Με την ποιότητα και την παράδοση

μπάσκετ προγνωστικά

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά τα πήγαμε το Σάββατο, καθώς η δυάδα της BBL σε απόδοση 4.18 μας δικαίωσε. Σήμερα στα μπάσκετ προγνωστικά θα ασχοληθούμε ξανά με την BBL.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1370820002111180800

Μπάσκετ προγνωστικά: Βούρτζμπουργκ – Μπαϊρόιτ

Στο φινάλε της 23ης αγωνιστικής η Βούρτζμπουργκ (7-13) αντιμετωπίζει την Μπαϊρόιτ (8-14) και τα μπάσκετ προγνωστικά μας θα έχουν ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από τον κορωνοϊό, κι αυτός είναι ο λόγος που έχουν λιγότερα παιχνίδια από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Οι μεταγραφές την έχουν βοηθήσει πολύ και οι άνθρωποί της μιλούν ακόμα και για είσοδο στην οχτάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Μιτελντόιτσερ με 85-73. Από τον αγώνα διασώθηκαν μόνο οι Χουντ και Κοχ με 14 πόντους αντίστοιχα.

Από την άλλη, η Μπαϊρόιτ έκανε την έκπληξη και κέρδισε εύκολα τους Μέρλινς με 97-78. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Λιθουανός φόργουορντ Οσβάλντας Ολισεβίτσιους με 25 πόντους. Είναι σε καλή κατάσταση έχοντας δύο σερί νίκες. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ως προς την επικίνδυνη ζώνη, καθώς είναι ένα επίπεδο πάνω από τις Γκίσεν και Ράστα Βέχτα. Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στα πλαίσια του πρώτου γύρου με την Βούρτζμπουργκ να κερδίζει με 87-93.

Εκτίμηση: Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον. Εμείς θεωρούμε πως η ποιότητα της Βούρτζμπουργκ, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ικανή να της δώσει τη νίκη. Παράλληλα, έχει και την προϊστορία σύμμαχό της, καθώς στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει 5 νίκες απέναντι στην Μπαϊρόιτ. Οι αποδόσεις υπερδιπλασιασμού είναι πολύ υψηλές για τα προγνωστικά μπάσκετ και θα τις εκμεταλλευτούμε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:30
Βούρτζμπουργκ - Μπαϊρόιτ
1 (+1,5)
2.04
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις