Depart.gr: Εκεί που χτυπάει η καρδιά της Τέχνης

Depart.gr: Εκεί που χτυπάει η καρδιά της Τέχνης

Λένε πως τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, τα πιο όμορφα, αυτά που σε γεμίζουν όρεξη και ικανοποίηση, γεννιούνται σε μια στιγμή μες το μυαλό σου. Όταν βρίσκεις τους ανθρώπους που θα σε πλαισιώσουν για να τα κάνεις πράξη, δε, το αποτέλεσμα μπορεί να ξεχειλίζει μόνο μεράκι.

Αυτό ακριβώς έχει καταφέρει το depart.gr, καθώς μέσα σε δυο μήνες έχει κατορθώσει να καταθέσει τα… διαπιστευτήριά του, δείχνοντας πως η αγάπη του για την Τέχνη είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε πιθανό εμπόδιο που συναντά μια νέα ιστοσελίδα στις μέρες μας.

Με εξώφυλλα του μήνα να προϊδεάζουν για το τι ακολουθεί, και μια ξεχωριστή ματιά στις Τέχνες. Συνεντεύξεις, αφιερώματα, ψηφοφορίες, και κριτικές μουσικών albums, συνοδεύονται από κείμενα άποψης με ξεκάθαρη τοποθέτηση, και μια νέα, φρέσκια ματιά στο χώρο της Τέχνης, τον οποίο ανέκαθεν η Ελλάδα αγαπούσε και στήριζε, υποδεχόμενη το διαφορετικό στη μουσική και τον κινηματογράφο όσο πουθενά αλλού.

Μια ιδέα ενός ανθρώπου, πολύμηνες συζητήσεις για το «πως» και κυρίως το «γιατί» μας οδήγησαν όλους στο αποτέλεσμα που βλέπουν σήμερα πάνω από 3.000 άνθρωποι μέσω Facebook. Μια όμορφη γωνιά στον αχανή χώρο του Internet όπου η αγάπη για τη μουσική, τον κινηματογράφο, τις σειρές, τα comics, το θέατρο, και τους ανθρώπους που τα υπηρετούν, έρχεται να δοθεί μέσα από το πρίσμα αυτών που δεν συμβιβάζονται και κυρίως δεν υπακούν. Σε στεγανά, κανόνες, και ολοκληρωτισμό.

Depart.gr: Εκεί που χτυπάει η καρδιά της Τέχνης

Το depart.gr καλωσορίζει κάθε τέτοια «γωνιά», είτε αυτή έχει να κάνει με την Τέχνη, είτε με τον αθλητισμό, ένα χόμπι, μια ενασχόληση που είναι κοινή για χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Με τον ενθουσιασμό και τη φρεσκάδα που… σιγοβράζει όλο αυτά τα χρόνια -ταξιδεύοντας για συναυλίες, στηρίζοντας νέους καλλιτέχνες, και αναζητώντας το κάτι… εξτρά που θα πάει την Τέχνη ένα βήμα πιο πέρα- καλωσορίζουμε και το koubanezos.gr, και προσκαλούμε όλους τους λάτρεις της Μουσικής και των Τεχνών να δουν τα πράγματα μέσα από μια άλλη ματιά.

Σας περιμένουμε στις «γωνιές» του ελληνικού Internet όπου το αυθεντικό συναντά το πρωτοποριακό, και μαζί σπάνε τα δεδομένα, για να αποκαλύψουν νέους ορίζοντες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις