Στον αστερισμό της ξενέρας

Στον αστερισμό της ξενέρας

«Φίλες και φίλοι γεια σας. Και σήμερα μαζί σας για τις προβλέψεις Λάρισα Ολυμπιακός. Αυτή η εβδομάδα είναι λίγο αγριεμένη, καθώς η πανσέληνος της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη μαζί με τον ανάδρομο Ερμή του Ζοσέ Σα, έφεραν αναταράξεις στην ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» και τρίμπαλη λονδρέζικη κανονιά. Το κίτρινο άστρο μας έλαμψε όμως, καθότι πληρωθήκαμε από το 20’ την κάρτα του Εμβιλά κι ευχαριστούμε γι’ αυτό πλανήτες και πλανητάρια.

Σελήνη στους Ιχθύες φέρνει «αγγαρείες»

Έπειτα λοιπόν από το αποτέλεσμα της Πέμπτης που ξεχείλισε από έντονο συναισθηματισμό, κάνοντας κάθε ερυθρόλευκο σπίτι να εύχεται στον Δία συνουσία, οι νταμπλούχοι κλείνουν τη σεζόν στο Αλκαζάρ. Ο Μαρτίνς ανέβασε στο τσάρτερ της αποστολής των 18χρονο σέντερ μπακ Γιάννη Χριστοφιλόπουλο, μιας και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει – έστω και μ’ ένα πόδι τον Σεμέδο (μέτριο χιούμορ, σόρι κόουτς). Η πιθανή ερυθρόλευκη ενδεκάδα, είναι ακόμα αντικείμενο συζήτησης μεταξύ 29 αστρολόγων. Ακόμη κι αυτοί, δεν ξέρουν.

Προβλέψεις Λάρισα – Ολυμπιακός

Οι «βυσσινί» κι αν έχουν παράπονα από τη σύνοδο των Φώτων με τον Ποσειδώνα, αφού μετράνε ένα «κάρο» απουσίες (Νικολιάς, Μπέρτος, Καρανίκας. Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς) κι εξακολουθούν να παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού μαζί με την παράδοση της ΑΕΛ κόντρα στο ελληνικό “Big Four” στην έδρα της, συνηγορεί στο να αναπτύξει ερωτική σχέση με τα δίχτυα κάνας Πινακάς. Η επιστροφή των εκλείψεων στον άξονα ξενέρας – αδιαφορίας – ντεφορμαρίσματος Σα και ΣΙΑ, δίνουν μια επιπλέουν αξία για τις συγκεκριμένες προβλέψεις Λάρισα Ολυμπιακός.

Αμφίτερμα που συνδυάζεται με το διπλό, μιας και ο εγωισμός των Ιχθύων θα υπερισχύσει στο συγκεκριμένο κυριακάτικο απόγευμα.»

Combo
19:00
ΑΕΛ - Ολυμπιακός
2 & goal/goal
3.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις