Volley League από 2.02 μέχρι 3.00

Προγνωστικά βόλεϊ

Aγαπητοί φίλοι καλημέρα. Το φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague,οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος της κανονικής περιόδου. Η φετινή προκήρυξη έχει αλλάξει τα δεδομένα και τα play offs δεν θα έχουν δυστυχώς το ίδιο ενδιαφέρον με άλλες χρονιές, αφού ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποσπαστεί πολύ στην βαθμολογία. Εκτός και αν ο ΠΑΟΚ κάνει σήμερα μέσα στου Ρέντη άλλη μια έκπληξη στα προγνωστικά βόλεϊ, δίνοντας έτσι ξανά κάποιο ενδιαφέρον στη λίγκα. Εμείς πάντως θα ασχοληθούμε με το άλλο παιχνίδι της ημέρας.

Προγνωστικά βόλεϊ στο Κηφισιά – Φοίνικας Σύρου

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πάλι, μόλις πριν από μια εβδομάδα στην Σύρο, και η Κηφισιά πέτυχε μια μεγάλη ανατροπή στα προγνωστικά βόλεϊ, κερδίζοντας με 3-2. Έγινε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και ρυθμού, που οι φιλοξενούμενοι το κέρδισαν χάρη στον Ζουπάνη και το πολύ καλό μπλόκ που διαθέτουν. Ο Φοίνικας Σύρου, την Πέμπτη έδωσε άλλο ένα τέτοιο ματς, χάνοντας ξανά με 3-1 στην έδρα του από τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς πιέσανε πολύ στο σερβίς, χαλώντας την υποδοχή των Νησιωτών, που έκαναν πολλά λάθη. Ο βασικός τους πασαδόρος δεν χειρίστηκε καλά την κατάσταση και όταν μπήκε ο πολύ καλύτερος γενικά Μαρούλης, ήτανε πλέον αργά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Η Σύρος έρχεται από μια αποχή ενός μήνα και δυσκολεύεται να βρει ρυθμό. Μέσα σε μία εβδομάδα καλείται να δώσει τρίτο δυνατό ματς απαιτήσεων. Όλα αυτά, αναμένεται να μετρήσουν και να δούμε σημάδια κόπωσης από τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι είχαν όλη την εβδομάδα να προετοιμαστούν για αυτό το παιχνίδι. Βρίσκονται σε ανοδική πορεία και αποδεικνύουν πως αν δεν είχαν χτυπηθεί από ατυχίες, θα έβλεπαν με αξιώσεις την τετράδα. Πρόκειται για ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία στην Ελλάδα, σε όλα τα επίπεδα.

Διαθέτουν ένα κορυφαίο προπονητικό επιτελείο, με αρχηγό τον πολύπειρο κόουτς κ. Ζιαλμά. Είναι από τις λίγες ομάδες στη χώρα που τα προσέχουν όλα, καθώς έχουν στο τιμ, μέχρι και ειδικό στατιστικολόγο. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι η Κηφισιά πρωταγωνιστεί την τελευταία δεκαετία στο ελληνικό volley και βρίσκεται σχεδόν πάντα στα final four των κυπέλλων, και εντός της εξάδας του πρωταθλήματος. Σήμερα θα κοντράρει πάλι στα ίσια τον Φοίνικα και μπορεί να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό, οδηγώντας το παιχνίδι σε τάι μπρέικ. Η νίκη της με 3-2 σετ, πληρώνει πολύ καλά στα προγνωστικά βόλεϊ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
17:30
Κηφισιά - Φοίνικας Σύρου
1 (+9,5)
2.02
Funbet
17:30
Κηφισιά - Φοίνικας Σύρου
Να παιχτούν 5 σετ
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις