Επιστρέφει με τις… κάρτες του ο Βαλέρι

προγνωστικά

Τον Πάολο Βαλέρι τον είχαμε ποντάρει στο να δώσει πολλές κάρτες στο ντέρμπι κυπέλλου της Μίλαν με την Ιντερ στις 26 Ιανουαρίου, το στοίχημα πέρασε με τον ρέφερι να δίνει επτά κίτρινες αλλά και την κόκκινη στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στην περίφημη τότε σύγκρουσή του με τον Ρομέλου Λουκάκου. Μόνο που εκτός από το ποντάρισμα… γκαντεμιάσαμε τον ρέφερι Βαλέρι, που τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά και αντικαταστάθηκε από τον Κίφι. Ο Βαλέρι έκτοτε έμεινε εκτός ορισμών λόγω του τραυματισμού του και επιστρέφει απόψε… on time για να διαιτητεύσει ξανά την Ιντερ, στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Τορίνο και μπορεί να μας δώσει μια πολύ καλή απόδοση για τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά

Ο Βαλέρι είναι από τους πλέον “καρτάκηδες” διαιτητές στη Serie A, στη φετινή σεζόν έχει δώσει σε 13 επίσημα παιχνίδια διάφορων διοργανώσεων 66 κίτρινες και 4 κόκκινες, δεν λυπάται να…  καταφεύγει στο τσεπάκι του και να τιμωρεί τους παίκτες. Στα προγνωστικά μας ανεβάζουμε το ρίσκο και το όριο στις 5,5 κάρτες, το over πληρώνει 2.30 και θα το επιλέξουμε.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
16:00
Τορίνο - Ιντερ
Over 5,5 κάρτες
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις