Το λάθος στο line… πληρώνει

Το λάθος στο line... πληρώνει

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Ο Ηρακλής ξεκίνησε τη φετινή Basket League, με στόχους. Το καλό υλικό και η σταθερή περυσινή του πορεία, επέτρεπαν όνειρα. Επί του πρακτέου όμως, η ομάδα αποδείχτηκε λίγη. Στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, οι άνθρωποι του «Γηραιού», προέβησαν σε ένα, κατά την ταπεινή μου άποψη, μεγάλο λάθος. Την πρόσληψη του κόουτς Σκουρτόπουλου. Μιλάμε για τον ίδιο προπονητή, που στο Μουντομπάσκετ 2019, κατάφερε να παρουσιάσει μια Εθνική ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, αν και διέθετε ένα καλό ρόστερ. Ούτε τον ΜVP του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούμπο, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί. Έχασε από την Βραζιλία των 40 plus, πληρώνοντας εκείνη τη μέρα σε απόδοση 9.00, στα προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ: Hρακλής – Μεσολόγγι

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Είναι ο ίδιος προπονητής που βγήκε μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής νωρίς νωρίς στη διοργάνωση, να δηλώσει σε όλο τον πλανήτη, ότι το ελληνικό μπάσκετ διαθέτει ΜΟΝΟ τρεις καλούς γκαρντ, υψηλού επιπέδου. Παρόλα αυτά, οι αρμόδιοι τον κρατάνε ακόμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Κι έχει καταφέρει στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, να χάσει από τα τρίτα της Λετονίας και να κερδίσει δύσκολα στην παράταση, μετά από μεγάλη μάλιστα ανατροπή, την χειρότερη ομάδα μπάσκετ του κόσμου, την Βουλγαρία.

Αυτόν λοιπόν τον προπονητή εμπιστεύτηκε ο Ηρακλής, με αποτέλεσμα να έχει μπλέξει για τα καλά σε σενάρια υποβιβασμού, αν χάσει και σήμερα. Ψάχνοντας τις αποδόσεις του αγώνα με το Μεσολόγγι, βρήκα ένα λάθος στις αποδόσεις στοιχήματος μπάσκετ. To line στην παραγωγικότητα των γηπεδούχων βγήκε πολύ ψηλά, στους 81,5 πόντους. Ο Ηρακλής δεν έχει σκοράρει φέτος ποτέ πάνω από 79 πόντους. Ο δε μέσος όρος του στην επίθεση είναι 69,7.  Στο προηγούμενο παιχνίδι του, στην ήττα από τον Άρη, έβαλε μόλις 64. Στην τρίτη περίοδο αυτού του αγώνα, κατάφερε να βάλει το πρώτο καλάθι του, τρία λεπτά πριν τη λήξη της. Η αστοχία των παικτών του Ηρακλή φέτος είναι παροιμιώδεις, οπότε θεωρώ ότι το under 81,5 στο σύνολο πόντων του, είναι ασφαλείς επιλογή στα προγνωστικά μπάσκετ.

Μονό
17:00
Hρακλής - Μεσολόγγι
Hρακλής under 81,5
1.80
Ρίσκο
17:00
Hρακλής - Μεσολόγγι
2 (+6,5)
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις