Ταμείο Κυριακής με… πολλά γκολ

Προγνωστικά

Καλημερίζω τους αγαπητούς στοιχηματίες. Στον κουβά κατέληξε και το χθεσινό προγνωστικό μας και είναι εμφανές ότι κάνουμε κοιλιά στοιχηματικά (κοινώς μας έχει «φάει» το μάτι), όμως θα το παλέψουμε και θα πάμε κόντρα στην γκίνια, με σκοπό την επιστροφή στα ταμεία. Προχωράμε με προγνωστικά απ’ όλη την Ευρώπη.

Προγνωστικά: Γκολ και 2.20 στη Γαλλία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά, πρώτα – πρώτα με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μονακό και Λιλ. Η πρωτοπόρος Λιλ, φιλοξενείται από την τέταρτη της βαθμολογίας, η οποία μάλιστα είναι και φαβορί σύμφωνα με τους book. Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα εξαιρετικό σερί από την αρχή του νέου έτους. Σε δεκατρείς αγώνες μετρούν έντεκα νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα. Βρίσκονται στο -7 από την κορυφή, είναι μεν δύσκολο να διεκδικήσουν την πρωτιά, όμως απομένουν δέκα αγωνιστικές και η μπάλα… γυρίζει, οπότε μόνο αδιάφοροι δεν είναι. Στόχος η δεύτερη και η τρίτη θέση που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League και στους ομίλους του Europa League αντίστοιχα.

Οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας στο +2 από Παρί και Λιόν. Σήμερα δεν χωράει απώλεια αν θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή. Στα τελευταία εννέα εκτός έδρας ματς μετρούν οχτώ νίκες και μία ήττα, η οποία ήταν στα πλαίσια της φάσης των «32» του Europa League, από τον Άγιαξ. Αν μη τι άλλο πολύ καλή επίδοση.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες έχουν αρετές στην επιθετική τους γραμμή και θεωρώ πως θα προσεγγίσουν επιθετικά το παιχνίδι. Δεν νομίζω πως θα φοβηθούν η μια την άλλη, χρειάζονται την νίκη και πιστεύω πολύ ότι θα πάει ψηλά το σκορ. Το over 2,5 σε απόδοση 2.20 είναι μια πολύ καλή επιλογή στα μάτια μου και θα την τιμήσω.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Η αποδεκατισμένη Γρανάδα

Περνάμε στην Ισπανία και στο Γρανάδα – Σοσιεδάδ. Η Γρανάδα προέρχεται από την Ευρωπαϊκή νίκη απέναντι στην Μόλντε με 2-0, παίρνοντας προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Πέμπτης. Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει κάποιος στόχος. Βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, μακριά από την έξοδο στην Ευρώπη αλλά και τον υποβιβασμό. Αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και μεσοβδόμαδα έχει τον επαναληπτικό στην Νορβηγία.

Στην αντίπερα όχθη, η Σοσιεδάδ παλεύει για τη έξοδο στην Ευρώπη, κυνηγώντας την Σεβίλλη για την θέση του Champions League και προσπαθώντας να ανοίξει την διαφορά από την Μπέτις, ώστε να μην καταλήξει στο Conference. Έχει μεγάλο κίνητρο να κυνηγήσει τον σημερινό αγώνα και σαφώς μεγαλύτερο από την Γρανάδα.

Εκτίμηση: Εδώ με οδηγό το κίνητρο αρχικά θα κινηθώ στο διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 2.02. Να σημειωθεί πως η Σοσιεδάδ διαθέτει την τέταρτη καλύτερη επίθεση με βάση τους αριθμούς και η Γρανάδα την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Απουσίες και αδιαφορία από τους μεν και ισχυρό κίνητρο από τους δε, καταλήγω λοιπόν να ποντάρω πάνω στην Σοσιεδάδ συνδυαστικά πάντα με το over 1.5.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Σκοράρει η ΑΕΛ στο 1.90

Ερχόμαστε στα πάτρια εδάφη. Στο «Αλκαζάρ» η ΑΕΛ, που παλεύει για την παραμονή της, υποδέχεται τον Ολυμπιακό που ουσιαστικά είναι πρωταθλητής και αδιάφορος στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δίνουν μάχη για να κρατηθούν στην κατηγορία. Ένα θετικό που συμβαίνει τελευταία είναι ότι βρήκαν τρόπο να σκοράρουν και το κάνουν συχνά τώρα πια. Σημαντικό στοιχείο ενόψει play out.

Ο Ολυμπιακός, είχε μια κακή βραδιά την Πέμπτη απέναντι στην Άρσεναλ, ηττήθηκε με 1-3 και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα ενόψει επαναληπτικού. Θεωρώ πως ο Μαρτίνς θα ξεκουράσει παίχτες, ενόψει Αγγλίας, όπου σίγουρα δεν θέλει να αποκλειστεί με κατεβασμένα τα χέρια.

Εκτίμηση: Στο αμφίτερμα με οδηγεί αυτός ο αγώνας. Οι «ερυθρόλευκοι» τελευταία δεν έχουν το μυαλό τους στην Ελλάδα, δεδομένου ότι δύσκολα θα χαθεί ο τίτλος, δέχονται γκολ, σαφώς όμως, σκοράρουν όπως σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος. Σκοράρει και η Λάρισα που καίγεται για βαθμούς. Goal/goal σε απόδοση 1.90.

Νάπολι και δίχως over, αυτοκίνητο δίχως κοντέρ

Προχωράμε με Ιταλία για να κλείσουμε την σημερινή ημέρα. Στο Μιλάνο, η Μίλαν υποδέχεται την Νάπολι. Οι Μιλανέζοι έρχονται από την σπουδαία ισοπαλία στην Αγγλία απέναντι στην Μάντσεστερ με σκορ 1-1.  Είναι δεύτεροι στο πρωτάθλημα, σταθερά πίσω από την Ίντερ. Πιεσμένοι τελευταία από τους συνεχόμενους αγώνες, ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και φυσικά έχουν στην πλάτη τους, την φυσιολογική κούραση από τον αγώνα της Πέμπτης.

Οι Ναπολιτάνοι, κυνηγάνε το εισιτήριο για την Ευρώπη και θέλουν πάση θυσία την νίκη. Προέρχονται από την νίκη επί της Μπολόνια με 3-1. Βρίσκονται στην έκτη θέση, σίγουρα όμως δεν νιώθουν ασφάλεια με την Λάτσιο να είναι πολύ κοντά τους και συγκεκριμένα μόλις στο -1.

Εκτίμηση: Ανοιχτό παιχνίδι προβλέπω ότι θα γίνει. Το Goal/goal, συνδυαστικά με το over σε απόδοση 2.12, μπαίνει στα προγνωστικά μου. Η Νάπολι άλλωστε είναι ομάδα που βγάζει πολύ συχνά αυτό το combo. Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της έχει επιβεβαιωθεί τέσσερις φορές.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
17:15
Γρανάδα - Ρεάλ Σοσιεδάδ
2 & over 1.5
2.00
Μονό
18:05
Μονακό - Λιλ
Οver 2,5
2.20
Μονό
19:00
ΑΕΛ - Ολυμπιακός
Goal/goal
1.90
Mονό
21:45
Μίλαν - Νάπολι
Goal/goal & over 2.5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις