ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Γκολ... αγνοούνται στο Μάντσεστερ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γκολ... αγνοούνται στο Μάντσεστερ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Γκολ… αγνοούνται στο Μάντσεστερ

Γκολ

Καλημέρα αγαπητά Κουβανεζόπαιδα! Δεν πήγαμε καθόλου καλά στο Europa League την Πέμπτη. Από πού να το πιάσω, από τον… Χαράλαμπο Μαγκουάιρ που έδιωξε τη μπάλα άουτ μπροστά σε κενή εστία, ή τον Σόλσκιερ που γύρισε την ομάδα στο 70ο λεπτό πίσω να κρατήσει το 1-0 και τελικά ισοφαρίστηκε; Βάζω τελεία και προχωράμε. Κυριακή σήμερα και χαζεύοντας το στοιχηματικό κουπόνι έχω βρει αρκετούς αγώνες που μυρίζουν γκολ αλλά σήμερα λέω να ποντάρουμε πιο πονηρά γιατί σίγουρα σε τόσα εν δυνάμει «καλά» προγνωστικά θα υπάρχουν και παγίδες.

Γκολ της Άϊντραχτ, που καλοπληρώνει

Η ομάδα του Τζούλιαν Νάγκελσμαν ούτε φέτος κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, αν και το ματσάρισμα με την αγνώριστη φέτος Λίβερπουλ δεν φάνταζε τεράστιο εμπόδιο. Οι πρωταθλητές Αγγλίας απέκλεισαν τους Γερμανούς με συνολικό σκορ 4-0 δείχνοντας πως είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν. Στη Bundesliga οι «Ταύροι» έρχονται από άνετη επικράτηση με 3-0 στην έδρα της Φράιμπουργκ και βρίσκονται στη 2η θέση με 53 βαθμούς. Ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται ότι ξεκίνησε ήδη τον σχεδιασμό της νέας σεζόν κλείνοντας τον ταλαντούχο επιθετικό του Άγιαξ, Μπράϊαν Μπρόμπεϊ. Απόντες από το σημερινό ματς οι Ανχελίνο και Σομπολσάι.

Οι «Αετοί» της Φρανκφούρτης βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα εντός του 2021 καθώς έχουν σε 12 παιχνίδια απολογισμό 8-2-2 με τελευταία την ισοπαλία εντός έδρας με σκορ 1-1 με την Στουτγάρδη. Ο Άντι Χίτερ έχει βρει στο πρόσωπο του Αντρέ Σίλβα τον ηγέτη σκόρερ που θα πάρει την ομάδα στην πλάτη του και θα παραμείνει στην 1η τετράδα της Bundesliga. Αξιοσημείωτο είναι ότι στις 5 τελευταίες εξόδους της Άϊντραχτ ο Πορτογάλος επιθετικός έχει σκοράρει 4 τέρματα από τα συνολικά 19 του για φέτος! Μοναδικός απών ο Τουρέ.

Εκτίμηση: Η φιλοξενούμενη έχει προηγηθεί και στα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς της από ημίχρονο σε αντίθεση με την γηπεδούχο που στα 5 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς έχει σκοράρει 4/5 φορές στο 2ο ημίχρονο το πρώτο της γκολ και δείχνει ότι μπαίνει χαλαρή στους αγώνες. Πέρα από τα στατιστικά στο μυαλό μου είναι κομβική η απουσία του Ανχελίνο, αλλά υπάρχει και αρκετή κούραση στην ομάδα από τα ματς του Champions League οπότε θα δώσω προβάδισμα στην Άιντραχτ.

Ποιος θα σκοράρει βρε Όλε;

Επιστροφή στην δράση της Premier League για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που κατά τη γνώμη μου έκανε ένα από τα χειρότερα της παιχνίδια φέτος ενάντια στη Μίλαν και ίσως η χειρότερή του διαχείριση ως τώρα της ομάδας. Ο Νορβηγός τεχνικός δεν κατέβασε την βασική ενδεκάδα έχοντας κάνει κάποιες αλλαγές που είχαν λογική, με ένα πλασματικό 0-0 έφυγε το πρώτο ημίχρονο καθώς οι «ροσονέρι» ήταν πολύ καλύτεροι και είχαν και 2 ακυρωμένα τέρματα (το 2ο λανθασμένα), μπαίνει στο 2ο ημίχρονο αλλαγή ο Ντιαλό στη θέση του… φαντάσματος Μαρσιάλ που ένιωσε ενοχλήσεις και ανοίγει το σκορ στο 50ο λεπτό.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» από εκεί και πέρα κατέβασαν τον γενικό και όχι μόνο δεν πίεσαν για ένα 2ο γκολ για να πάρουν σκορ πρόκρισης, αλλά ο Σόλσκιερ έκανε αλλαγή τον Μπρούνο Φερνάντες και γύρισε την ομάδα όλη πίσω, μοιραία δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης. Χωρίς πολλά πολλά σήμερα παίζει εντός με την ανεβασμένη Γουέστ Χαμ και ο Νορβηγός δεν έχει επιθετικούς αφού δήλωσε ότι δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή των Μαρσιάλ, Ράσφορντ και Καβάνι που έρχονται να προστεθούν στις απουσίες των Πογκμπά, Μάτα και Φαν Ντε Μπεκ.

Η αναγεννημένη Γουέστ Χαμ έρχεται από νίκη με σκορ 2-0 επί της Λιντς παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Αποτέλεσμα της δουλειάς του Ντέιβιντ Μόγιες είναι η 5η θέση των «σφυριών» με 48 βαθμούς. Στις 5 τελευταίες εξόδους της στη Premier League η Γουέστ Χαμ έχει απολογισμό 3-1-1 και η μοναδική ήττα ήρθε από την Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 που οι «Πολίτες» παρόλα αυτά τα βρήκαν σκούρα στο ματς. Σημαντική η απουσία του Λίνγκαρντ που έχει ως τώρα 4 τέρματα σε 6 αγώνες λόγω του δανεισμού του από τους «Κόκκινους». Επίσης θα απουσιάσουν οι Ογκμπόνα, Μαζουακού, Γιαρμολένκο και Φρέντερικς.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Εκτίμηση: Στα μάτια μου το παιχνίδι θα είναι μια ωραιότατη σούπα από μεριάς γηπεδούχων πόσο μάλλον με τον επαναληπτικό που ακολουθεί στην Ιταλία στις 18/03, τι να πρωτοκάνει ο έρμος ο Μπρούνο φέτος; Θα ποντάρω στα λίγα γκολ και στο θετικό αποτέλεσμα των «Σφυριών».

Ένα γκολ οι “Δράκοι” θα το δεχθούν… 

Η Πόρτο πραγματοποίησε τεράστιο άθλο πετώντας έξω την Γιουβέντους από το Champions League και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Στη Liga Nos φαίνεται ότι έχει κατεβάσει ταχύτητα ο Σέρτζιο Κονσεισάο δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στην Ευρώπη, παρόλα αυτά η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε και βρίσκεται 3η με 48 βαθμούς. Στο πρώτο τους αγώνα φέτος εναντίων της σημερινής της αντιπάλου η Πόρτο τα βρήκε σκούρα χάνοντας με 3-2 εκτός έδρας και στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο τη Πόρτο σημειώθηκε goal/goal στα 4/5.

Η Πάσος Φερέιρα συνεχίζει να διατηρεί την 5η θέση με 41 βαθμούς μετά και από την τελευταία νίκη της εντός έδρας με 2-1 επί της Νάσιοναλ Μαδέιρα. Η ομάδα του Πέπα δείχνει ότι της ταιριάζει να παίζει ως αουτσάιντερ στο παιχνίδι και να μην είναι αυτή που θα φτιάξει παιχνίδι αλλά να αμύνεται και να χτυπάει σε αντεπιθέσεις όπως και στο μεταξύ τους παιχνίδι του 1ου γύρου με την σημερινή της αντίπαλο.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος μετά και από μια εξοντωτική παράταση εναντίων της Γιουβέντους παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 54ο λεπτό με την αποβολή του Ταρεμί έχει τρομερή κούραση και ο Κονσεισάο δεν νομίζω πως θα απαιτήσει ούτε το 80% των παικτών φοβούμενος κάποιον τραυματισμό. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι πραγματικός πονοκέφαλος για ομάδες του μεγέθους της Πόρτο, με τα χίλια ζόρια ένα γκολ θα το βάλουν πιστεύω…

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
16:30
Λειψία - Άϊντραχτ Φρανκφούρτης
Αnytime score 0-1
2.62
Μονό
21:15
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ
Χ2 & under 5,5
2.00
Μονό
22:00
Πόρτο - Πάσος Φερέιρα
Goal/goal
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις