Ο… κοινός παρονομαστής

Ο... κοινός παρονομαστής

Έξω κατά τρία λεπτά πέσαμε χθες, με τη Μίλαν να νικάει με 4-1 τη Λέτσε εκτός έδρας αλλά να πετυχαίνει το τελευταίο της γκολ στο 72’… Αλλάζουμε λίγκα απόψε, και πηγαίνουμε Πορτογαλία!

Η Μπενφίκα επέστρεψε επιτέλους στις νίκες επικρατώντας με 2-1 της Ρίο Άβε στο τέλος και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της, μια και υπερτερεί της Πόρτο στην ισοβαθμία.

Επόμενος αντίπαλος η ανεβασμένη Σάντα Κλάρα, που έχει 2-1-0 μετά τη διακοπή και έχει ξεφύγει για τα καλά από την τελευταία δυάδα.

Οι «αετοί» είναι προφανώς το φαβορί, αν και δεν πείθουν ιδιαίτερα τελευταία. Εντός έδρας δε, έχουν να νικήσουν σε αγώνα πρωταθλήματος από τις 31/1 και το 3-2 επί της Μπελενένσες!

Κοινός παρονομαστής των δύο αντιπάλων, τα γκολ στο τέλος, είτε υπέρ, είτε κατά, με την ομάδα των Βλαχοδήμου και Σάμαρη να έχει 2/3 και τους φιλοξενούμενους 3/3!

Πιθανό να δούμε κάποια αλλαγή στο σκορ στο τελευταίο τέταρτο, άλλωστε δεν εμπνέει η Μπενφίκα για να καθαρίσει εύκολα το ματς…

Μονό

21:15 Μπενφίκα-Σάντα Κλάρα: Over 0,5 στο 75:00-λήξη (1.85)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις