Ο γύρος της Ευρώπης… σε μια στήλη

Ο γύρος της Ευρώπης... σε μια στήλη

Καλή και κερδοφόρα Κυριακή σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Πολλές επιλογές και μεγάλα παιχνίδια υπάρχουν στα προγνωστικά Κυριακής. Εδώ είμαστε για να αναλύσουμε μερικά από αυτά και να βγούμε στο καθιερωμένο μας… bet a tet με το ταμείο! Επιλογές από Ιταλία, Γερμανία, Πορτογαλία και Ελβετία θα… στριμώξουμε σε δυο δυάδες και μια μονή επιλογή! Για αυτό πάρτε καφέ στο χέρι και πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας…

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Προγνωστικά Κυριακής: Ζητούμενο δυο γκολ στην Ιταλία

Ξεκινάμε από την Ιταλία, όπου θα ασχοληθούμε με δυο ματς από την 27η αγωνιστική της Serie A. Αρχικά, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι από τα δυο, η Τορίνο υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ίντερ. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμό ή βαθμούς καθώς βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας όμως δυο ματς λιγότερα από τους υπόλοιπους, καθώς ο Covid-19 τους… χτύπησε την πόρτα, με αποτέλεσμα να αναβληθούν τα παιχνίδια με Σασουόλο και Λάτσιο.

Οι περισσότεροι παίκτες του Ντάβιντε Νίκολα έχουν περάσει τις υποχρεωτικές μέρες που ήταν σε καραντίνα, ωστόσο αρκετοί από αυτούς, όπως ο αρχηγός Αντρέα Μπελότι, παραμένουν αμφίβολοι για τον αγώνα με τους «νερατζούρι». Παρά τις όποιες απουσίες έχουν οι γηπεδούχοι, μπορούν να παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Σίγουρα η προσπάθειά τους απέναντι στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Ωστόσο εκτιμώ ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να βρουν ένα γκολ. Στις τελευταίες δέκα μεταξύ τους αναμετρήσεις σε Τορίνο και Μιλάνο, οι «ταύροι» μόλις μια φορά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα (στο περσινό 0-3)! Για αυτό το λόγο, από αυτό το παιχνίδι θα κρατήσω το over 0,5 της Τορίνο, δηλαδή να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ η γηπεδούχος ομάδα.

Ίδια τακτική θα ακολουθήσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι από τα προγνωστικά Κυριακής στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Σαρδηνία. Εκεί, άλλη μια ομάδα που μάχεται για να αποφύγει τη ζώνη του υποβιβασμού, η Κάλιαρι, υποδέχεται τη Γιουβέντους. Βαθιά πληγωμένη η ψυχολογία των παικτών του Αντρέα Πίρλο μετά τον αποκλεισμό τους από την Πόρτο στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον, η «Μεγάλη Κυρία» καλείται να αφήσει πίσω της τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, να μαζέψει τα συντρίμμια της και να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή προκειμένου να διεκδικήσει ακόμη έναν εγχώριο τίτλο. Οι Σαρδήνιοι, όμως, μόνο εύκολος αντίπαλος δε θα είναι. Πέρυσι είχαν πάρει τη νίκη με 2-0 στο γήπεδό τους με αντίπαλο τη «Γιούβε».

Με δεδομένα, το περσινό αποτέλεσμα, την ανάγκη για βαθμό-βαθμούς των γηπεδούχων, αλλά και την ψυχολογία των φιλοξενούμενων μετά τον ευρωπαϊκό τους αποκλεισμό, θα κυνηγήσω κι εδώ όπως στο παιχνίδι του Τορίνο το over 0,5 της Κάλιαρι, δηλαδή να σκοράρει η γηπεδούχος ομάδα τουλάχιστον ένα γκολ στο παιχνίδι.

Με τα γκολ σε Γερμανία κι Ελβετία

Αφήνουμε την Ιταλία και κινούμαστε πιο δυτικά στην Ευρώπη, συγκεκριμένα σε Γερμανία και Ελβετία για να συνεχίσουμε με τα προγνωστικά Κυριακής. Το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει από τη Γερμανία είναι αυτό ανάμεσα στη Λειψία και την Άντραχτ Φρανκφούρτης.

Δυο ομάδες με τρομερή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα της Bundesliga, με την ομάδα της Λειψίας μάλιστα να διεκδικεί τον τίτλο (-5 από την Μπάγερν που είχε άνετο απόγευμα χθες στη Βρέμη). Οι φιλοξενούμενοι, μετά τις 24 Οκτώβρη και την ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο (5-0), σκοράρουν σε κάθε παιχνίδι! Ακόμη και σε αυτά που γνωρίζουν την ήττα.

  • Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ (2-1)
  • Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ (2-1)
  • Μπάγερ Λεβερκούζεν – Άιντραχτ (4-1, Κύπελλο)

Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να επισημάνουμε ιδιαίτερα τις επιθετικές ικανότητες των παικτών του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Αναφέρω χαρακτηριστικά ότι η Λειψία μετράει 6 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, με τελευταία απώλεια την ήττα με 3-2 από τη Μάιντζ στις 23 Ιανουαρίου. Η λογική λέει ότι θα χορτάσουμε γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δε θα πάω σε κάποια υπερβολή και θα επιλέξω απλώς να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Συνεχίζουμε με Σούπερ Λιγκ Ελβετίας, όπου κι εδώ ζητούμενο θα είναι τα γκολ. Η Σεν Γκάλεν υποδέχεται την πρωτοπόρο και… σχεδόν πρωταθλήτρια (είναι στο +19 με 12 αγωνιστικές να απομένουν), Γιούνγκ Μπόις. Η ομάδα της Βέρνης έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές «πετάει» βαθμούς καθώς έχει φέρει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς. Αφενός για να απομακρυνθούν από την 9η θέση που οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή (έχουν 6 βαθμούς περισσότερους) και αφετέρου για να κυνηγήσουν την έξοδο στην Ευρώπη (έχουν 2 βαθμούς λιγότερους από την 3η θέση).

Οι τελευταίες επτά μεταξύ τους αναμετρήσεις στην έδρα της Σεν Γκάλεν δείχνουν… γκολ! Και στους επτά αγώνες έχουμε αμφίτερμα, τις έξι φορές συνδυασμένο με 4 έως 6 γκολ και μόλις μια με over 2,5!

  • 22/12/2020 Σεν Γκάλεν – Γιούνγκ Μπόις 1-2
  • 23/02/2020 Σεν Γκάλεν – Γιούνγκ Μπόις 3-3
  • 10/08/2019 Σεν Γκάλεν – Γιούνγκ Μπόις 2-3
  • 22/05/2019 Σεν Γκάλεν – Γιούνγκ Μπόις 4-1
  • 11/11/2018 Σεν Γκάλεν – Γιούνγκ Μπόις 2-3
  • 08/04/2018 Σεν Γκάλεν – Γιούνγκ Μπόις 2-4
  • 27/08/2017 Σεν Γκάλεν – Γιούνγκ Μπόις 2-2

Εύλογα η επιλογή μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το αμφίτερμα σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Με τα γκολ και στο Πόρτο

Καταληκτικά, η τελευταία μας και μονή επιλογή από τα προγνωστικά Κυριακής, βρίσκεται στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο Πόρτο, όπου οι «δράκοι» μετά τη μεγάλη πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, υποδέχονται την αξιόμαχη Πάσος Φερέιρα.

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο με το -10 από την κορυφή δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, χρειάζεται όμως τη νίκη για να διατηρηθεί στην 3η θέση και να έχει βλέψεις για τη 2η, η οποία οδηγεί απευθείας στη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Όμως η Πάσος Φερέιρα δε θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Οι φιλουξενούμενοι διανύουν μια από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας τους καθώς βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας +6 από την 6η Γκιμαράες. Στο ματς του πρώτου γύρου είχαν νικήσει με 3-2 την Πόρτο, ενώ στο μεταξύ τους παιχνίδι για το Λιγκ Καπ της Πορτογαλίας ηττήθηκαν με 2-1.

Εκτιμώ ότι μπορούν να σκοράρουν για ακόμη μια φορά στη σεζόν εναντίον της Πόρτο. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι ανοιχτό, με τους γηπεδούχους σαφώς να είναι το φαβορί. Το αμφίτερμα μας προσφέρει διπλασιασμό και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

Δυάδα απόδοσης 2.63
16:00
Τορίνο - Ίντερ
Τορίνο over 0,5 γκολ
1.72
19:00
Κάλιαρι - Γιουβέντους
Κάλιαρι over 0,5 γκολ
1.53
Δυάδα απόδοσης 2.88
16:30
Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Goal/goal
1.60
17:00
Σεν Γκάλεν - Γιούνγκ Μπόις
Goal/goal & over 2,5
1.80
Μονό
22:00
Πόρτο - Πάσος Φερέιρα
Goal/goal
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις