ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Δεν υπάρχει περιθώριο για απώλειες

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Δεν υπάρχει περιθώριο για απώλειες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Δεν υπάρχει περιθώριο για απώλειες

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Δεν υπάρχει περιθώριο για απώλειες

Προγνωστικά

Από τους χθεσινούς αγώνες μικρομεσαίων πηγαίνουμε στους αγώνες των μεγάλων. Οι «μεγάλοι»δεν θα έχουν εύκολο έργο μιας και αντιμετωπίζουν ομάδες που έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι ομάδες λοιπόν που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού μας βάζουν δύσκολα. Οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις μεσοβδόμαδα και οι απουσίες των ομάδων κάνουν τα πράγματα κάπως περίπλοκα, ως προς τα προγνωστικά, αλλά κάτι βγήκε και για σήμερα.

Προγνωστικά: Τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον

Μπορεί οι στόχοι να μην είναι κοινοί, όμως και οι τέσσερις ομάδες δεν έχουν την άνεση να χάσουν βαθμούς.

Τορίνο – Ίντερ

Στην Τορίνο πασχίζουν να φύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και τα προγνωστικά είναι υπέρ της. Τα αμυντικά κενά κόστισαν τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, απέναντι στην Κροτόνε. Εντός έδρας μετρά πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες και όλες είχαν δύο κοινά. Πρώτο κοινό πως έληξαν με under 2,5 γκολ και δεύτερο πως στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε μπει κανένα τέρμα. Αμφίβολοι οι Μπελότι και Τζάτζα.

Η Ίντερ είναι όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου. Δεν θέλει όμως να χάσει πουθενά βαθμούς, για να μην ξαναβάλει στο παιχνίδι τους αντιπάλους της. Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις ξεκινά αρκετά “σφιχτή” και τα παιχνίδια της μακριά από το Μιλάνο δεν έχουν σχεδόν ποτέ πάνω από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Πάρμα – Ρόμα

Η Πάρμα δείχνει πως θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό, όμως δεν φαίνεται να έχει ό,τι χρειάζεται. Τα προγνωστικά την θέλουν στην δεύτερη κατηγορία. Επιθετικά είναι ικανότατη, όμως αμυντικά έχει πολλά κενά. Απέναντι στην Ρόμα θα αγωνιστεί με ένα ευέλικτο 4-3-3, με στόχο να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα στην επίθεση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Η Ρόμα θέλει την νίκη για να ξαναμπεί στην πρώτη τετράδα. Οι απουσίες των Μικιταριάν και Τζέκο είναι σημαντικές, ειδικά σε συνδυασμό με την κούραση της Πέμπτης. Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της υπάρχουν πολλά γκολ. Απέναντι στις μικρομεσαίες συνήθως κερδίζει, αλλά δεν κρατάει το μηδέν στην άμυνα.

Κάλιαρι – Γιουβέντους: Πολύ σκληρή για να πεθάνει

Η Κάλιαρι βρίσκεται πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και το γεγονός πως έχει δύο περισσότερους αγώνες από την ανταγωνίστρια της αναγκάζει τα προγνωστικά να είναι εναντίον της. Η Γιουβέντους από την άλλη είναι μακριά από την κορυφή και προέρχεται από 120΄αγώνα και έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό που πόνεσε αρκετά.

Στην Κάλιαρι λοιπόν δείχνουν πως έχουν ό,τι χρειάζεται για να σωθούν. Εδώ και τρεις αγωνιστικές πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις. Η ύπαρξη του ηγέτη Ναϊνγκολάν έχει δώσει τρομερή ώθηση στην ομάδα. Είναι πολύ σκληροτράχηλη ομάδα και απέναντι στις μεγάλες ομάδες έχει ένα έξτρα κίνητρο.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Η Γιούβε πηγαίνει στην Σαρδηνία κουρασμένη και πληγωμένη. Οι φήμες για πιθανή αποχώρηση του Ρονάλντο έχουν ξεκινήσει και γενικότερα η ομάδα φαίνεται να ασχολείται με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Σίγουρα θα αποτελέσει μεγάλη απειλή ο Κουλουσέφσκι, όμως δεν ξέρω κατά πόσο το τάιμινγκ τους βοηθά ώστε να φύγουν με το διπλό.

Προγνωστικά Μίλαν – Νάπολι: Εχθροί για 90′

Δεν θα ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτός από τις κάρτες. Ο Γκατούζο μπορεί να είναι γνωστό πως έχει μεγάλη αγάπη στην Μίλαν, όμως είναι επίσης γνωστό πως δεν χαρίζεται πουθενά. Έχει ελαττώσει αρκετά το σκληρό παιχνίδι η Νάπολι, αλλά στα παιχνίδια με την Μίλαν υπάρχουν τρεις αποβολές στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Έμειναν εκτός

Η ισοπαλία στο Μπολόνια – Σαμπντόρια. 11 αγώνες χωρίς ισοπαλία το συγκεκριμένο ζευγάρι και σαν άλλο Νίκος Μποζιονέλος σκέφτηκα πολύ να πάω κόντρα στην παράδοση.

Στο Τορίνο – Ίντερ ήθελα να το πάω πιο μακριά και να ποντάρω στο 0-0 σκορ ημιχρόνου. Η Τορίνο πηγαίνει για να μην χάσει και δεν θα δώσει χώρους. Ενώ η Ίντερ στα εκτός ξεκινά μαζεμένη.

Στο Πάρμα – Ρόμα έβγαλα τελευταία στιγμή το να σκοράρει ο Μαν. Είναι ίσως η μεγαλύτερη μεταγραφή του Γενάρη για τις μικρομεσαίες ομάδες. Στον πρώτο γύρο του Ρουμάνικου πρωταθλήματος σκόραρε 14 φορές και ίσως ήρθε να αρχίσει και στην Ιταλία.

Δυάδα απόδοσης 2.29
16:00
Τορίνο - Ίντερ
Under 1,5 στο 1ο ημίχ.
1.53
16:00
Πάρμα - Ρόμα
Πάρμα οver 0,5
1.50
Ρίσκο
19:00
Κάλιαρι - Γιουβέντους
Χ
4.25
Κάρτες
21:45
Μίλαν - Νάπολι
Over 0,5 κόκκινες κάρτες
3.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις