Οι αριθμοί και το γκολ… αουτσάιντερ

Προγνωστικά.

Η έξτρα ιστορία παίρνει… ρεπό την Κυριακή από την σημαία και στο σημερινό πρόγραμμα θα… ταλαιπωρηθούμε αποκλειστικά με προγνωστικά από την… αγαπημένη Α’ Ολλανδίας, χθες πληρωθήκαμε μια χαρά.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1370847421639577605

Προγνωστικά: Α΄Ολλανδίας

Ξεκινώ με το ντέρμπι της Αϊντχόφεν με την Φέγενορντ, όπου… προσπερνώ σημείο και επιλέγω ποντάρισμα τερμάτων, καθώς οι δύο ομάδες είναι… τσακωμένες φέτος με την συνέπεια και την σταθερότητα. Το late goal επαληθεύεται συχνά πυκνά φέτος στα ματς της Αϊντχόφεν, όπως διαπιστώσαμε άλλωστε και από τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Η PSV μετρά τέσσερα σερί ματς όπου σημειώθηκε γκολ μετά το 78’ αλλά και επτά στα δέκα τελευταία! Οι «Ροτερντάμερς» από την άλλη… τρέχουν να προλάβουν τους πρωτοπόρους, αρκέσκονται με την σειρά τους σε υψηλά σκορ και περιμένω ένα ντέρμπι υψηλές έντασης μέχρι το τελευταίο λεπτό, που αβαντάρει γκολ στο φινάλε.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Τέλος, θα κλείσω με το combo διπλό του Αγιαξ στο Τσβόλε. Με… σπασμένα φρένα ο Αγιαξ οδηγεί την κούρσα, σε μια άκρως ανταγωνιστική σεζόν καθώς έχει ήδη προκριθεί και στον τελικό του κυπέλλου, ενώ βρίσκεται προ των πυλών των προημιτελικών του Γιουροπα Λιγκ, μετά το άνετο 3-0 επί της Γιουνγκ Μπόις στον πρώτο αγώνα. Ο Αίας είναι αήττητος στα 20 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις και περιμένω να περάσει και από το Τσβόλε.

Τα συνεχή πάντως ματς φέρνουν και κούραση και έτσι οι γηπεδούχοι, που θα αγωνιστούν χωρίς ιδιαίτερο άγχος σε ένα ματς όπου δεν ελπίζουν ρεαλιστικά σε κάτι ιδιαίτερο,  μπορούν να ελπίζουν σε μια τιμητική ήττα από τους «Αμστερντάμερς» που θα αγωνιστούν και με αλλαγές. Η Τσβόλε είναι συνεπής στο σκοράρισμα, καθώς έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς όπου σημείωσε 16 γκολ! Περιμένω μια από τα ίδια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
15:30
PSV Αϊντχόφεν – Φέγενορντ
Οver 0,5 μετά το 78’
1.83
Μονό
17:45
Τσβόλε – Αγιαξ
2 & goal/goal
2.34
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις