Ρεν, πάτα το!

Προβλέψεις Γαλλίας

Ligue 1 στο μενού της Κυριακής, με τις αναμετρήσεις σε Ρεν και Λανς για τις προβλέψεις Γαλλίας καταπιάνεται η στήλη, βγάζοντας προβλέψεις για όλα τα γούστα και βαλάντια.

Προβλέψεις Γαλλίας: Ρεν – Στρασβούργο

Ντεμπούτο με το αριστερό για τον Ζενεζιό, οριακή και μάλλον άδικη ήττα στην Μασσαλία (1-0 στο τέλος), 5η σερί ήττα για το πρωτάθλημα και η προνομιούχος 5η θέση μοιάζει να απομακρύνεται. Δεν ήταν κακή στην Μαρσέιγ, αντιθέτως είχε πιο ξεκάθαρες φάσεις για γκολ και δοκάρι μεταξύ αυτών (15ο φέτος). Τελευταία νίκη στην έδρα της το 1-0 επί της Μετς (23 Δεκεμβρίου 2020, 0-2-3 έκτοτε), πληρώνει κυρίως την κακή αμυντική λειτουργία της καθώς επιθετικά, ιδίως εντός έδρας, είναι από τις πιο παραγωγικές ομάδες, κυκλοφορεί καλά την μπάλα (περίπου 80% σε ακρίβεια μεταβιβάσεων) και δημιουργεί 14 τελικές ανά αγώνα. Σημαντική η επιστροφή του ακραίου μπακ Τραορέ, θα λείψει ο Γκρενιέ.

Μεγάλη νίκη για το Στρασβούργο κόντρα στην Μονακό (1-0), 4ο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα και μάλιστα με ομάδες της 10άδας (2-2-0). Σε καλό φεγγάρι οι «Αλσατοί», 14η θέση αλλά μόλις στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού, επομένως δεν χωρά εφησυχασμός. Συνεπής στο σκοράρισμα ως φιλοξενούμενη, έχει βρει δίχτυα στις 11 από τις 14 εξορμήσεις της. Σημαντική η απουσία του μεσοαμυντικού Ντζικού (πρώτος σε κλεψίματα στο πρωτάθλημα).

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με την Ρεν να επιδιώκει να τερματίσει το αρνητικό σερί και το Στρασβούργο να επωφελείται εκμεταλλευόμενη τα κενά και την πίεση των γηπεδούχων. Το σενάριο των γκολ ενισχύεται και από την παράδοση των δύο ομάδων όταν συναντιούνται στην Βρετάνη, όπου σε 9 περιπτώσεις από το 2000 έως σήμερα, μετρούν 8 στα 9 over.

Θα πάμε με το over 2,5 γκολ στις προβλέψεις Γαλλίας που εντοπίζεται σε πολύ υψηλές αποδόσεις και δύσκολα αγνοείται.

Υποτιμούν τη Μετς οι αποδόσεις

Εκτός κυπέλλου τέθηκε η Λανς (3-2 από τον Ερυθρό Αστέρα, ομάδα National) με το σερί 8 παιχνιδιών χωρίς ήττα να λαμβάνει τέλος. Παρατάχθηκε με μικτή ενδεκάδα, κρατούσε την πρόκριση μέχρι το 83’, ολική ανατροπή μέσα σε 7 λεπτά και αποκλεισμός. Τελευταίο ματς πρωταθλήματος η επικράτηση με 2-3 στην Σεντ-Ετιέν που την διατηρεί μια ανάσα από την 5η θέση (44 βαθμοί). Πιο αποτελεσματική εκτός έδρας, δυσκολεύεται γενικά στο «Μπολάρ-Ντελελί» με μία νίκη στα τελευταία πέντε (2-1 με την ουραγό Ντιζόν). Αμφίβολος ο κομβικός Κακουτά.

Από την νίκη πρόκριση στην έδρα της Βαλενσιέν προέρχεται η Μετς (0-4) όπου ξεκούρασε αρκετούς βασικούς. Στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να μη μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ήττα με 0-1 από την Ανζέ και πλέον στο -3 από την σημερινή της αντίπαλο. Και αυτή όπως και η Λανς, βολεύεται περισσότερο ως φιλοξενούμενη με το παγιωμένο 3-4-1-2 να περιορίζει τις απειλές και τους επικίνδυνους Μπουλάγια, Ισέκα και Γκέιγ να χτυπούν στο επιθετικό transition.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Αναμένω προσεκτικό παιχνίδι και απ’ τις δύο ομάδες, αρκετά πιθανή και μια συμβιβαστική ισοπαλία. Ωστόσο οι αποδόσεις στο «διπλό» βγάζουν μάτι, και θα το επιλέξουμε σε συνδυασμό με την απαραίτητη κάλυψη.

Μονό
16:00
Ρεν - Στρασβούργο
Over 2,5
2.30
Σκόρερ
16:00
Ρεν - Στρασβούργο
Anytime scorer Ζιρασί (Ρεν)
3.00
Μονό
16:00
Λανς - Μετς
2 dnb
3.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις