Με over και πάλι στη Basket League

Προγνωστικά Basket League

Με το ηθικό στα ύψη μετά τα πεπραγμένα της Παρασκευής, είμαι εδώ για προγνωστικά Basket League. Προχθές κάναμε ένα απίστευτο 7/7 σε site και social!

Για την ακρίβεια η στήλη επιβεβαιώθηκε στο απόλυτο με τους πόντους που πέτυχαν Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις, καθώς και με τη νίκη της Εφές. Στο Instagram βγήκε ένας διπλασιασμός στο Head-to-Head σκοράρισμα ανάμεσα σε Σλούκα και Πάνγκος, ενώ στο telegram προτάθηκαν οι πόντοι των Βεζένκοφ και Πολονάρα. Η μέρα ολοκληρώθηκε με μια live πρόταση και πάλι στο Telegram. Πάμε όμως στα σημερινά.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Σκοράρουν στον κάμπο

Σήμερα έχουμε τρεις αγώνες για τη 17η αγωνιστική της Basket League. Ξεκινάω χρονικά από την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λάρισα και τον Κολοσσό. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στη Ρόδο στον πρώτο γύρο, με τους τότε γηπεδούχους να κερδίζουν με 90-64.

Από εκείνη την ήττα, η Λάρισα έχει βελτιωθεί αισθητά. Βέβαια ακόμα βρίσκεται στην προτελευταία θέση και ισοβαθμεί με το τελευταίο Μεσολόγγι. Μόλις 4 νίκες στο πρωτάθλημα και οι 3 από αυτές έγιναν εντός. Η τριπλέτα Σμιθ, Ρας και Μπράουν δίνουν πνοή στο επιθετικό κομμάτι. Οι Θεσσαλοί σκοράρουν στο γήπεδό τους 80 πόντους και δέχονται σχεδόν 82.

Ο Κολοσσός προέρχεται από δύο ήττες, που όμως μπορούμε να τις πούμε εντός προγράμματος. Μετά τον Παναθηναϊκό, υπέκυψε και στο Λαύριο, στην παράταση. Το πρόσωπο της ομάδας όμως ήταν πολύ καλό, παρά τα άσχημα αποτελέσματα. Βρίσκεται στην 8η θέση με 6 νίκες. Ωστόσο εκτός έδρας έχει πετύχει μόλις μία! Μακριά από το γήπεδό του σκοράρει σχεδόν 74 και δέχεται περίπου 80.

Εκτίμηση: Πρόκειται για δυο ομάδες με ρυθμό και καλό περιφερειακό σουτ. Λίγο καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι σαν ομάδα, όμως χάνουν από τη δυναμική τους εκτός έδρας, τη στιγμή που η Λάρισα δυναμώνει εντός. Δε θα μπλέξω με σημείο, αλλά περιμένω παιχνίδι με μεγάλο σκορ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά Basket League στο Λαύριο

Μερικές ώρες αργότερα, το Λαύριο φιλοξενεί στην έδρα του το Περιστέρι. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο με 78-70.

Το Λαύριο φιγουράρει στην κορυφή του πρωταθλήματος αν και με δύο αγώνες παραπάνω από τον Παναθηναϊκό. Με 4 συνεχόμενες νίκες, τρέχει ένα σερί που δείχνει πόσο σοβαρή δουλειά γίνεται φέτος. Βέβαια όλες αυτές οι νίκες ήρθαν με μικρές διαφορές. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αμυντική συμπεριφορά, καθώς επιθετικά η ομάδα λειτουργεί εξαιρετικά. Εντός έδρας έχει κάνει 7/8 νίκες, σκοράρει 84 και δέχεται σχεδόν 76 πόντους.

Η ομάδα του Μανωλόπουλου προέρχεται από μία κακή ήττα. Έχασε με 79-70 από τον Ηρακλή στην έδρα της. Συνεχίζει να βρίσκεται στην τετράδα, αν και ο Προμηθέας έρχεται από πίσω με λιγότερους αγώνες. Εκτός έδρας είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος με 4 νίκες σε 8 αγώνες. Σκοράρει 68,5 πόντους και δέχεται κάτι παραπάνω από 75.

Εκτίμηση: Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν λιγότερο μακριά από το γήπεδό τους, όμως το ταλέντο των δύο ομάδων και ο ρυθμός που δίνει στα παιχνίδια του το Λαύριο, μπορούν να τους ωθήσουν να πιάσουν το μέσο όρο τους. Θα βάλω ένα χαμηλό line, για να συμπληρώσω τη δυάδα μου. Θεωρώ πως και οι δύο μονομάχοι μπορούν να φτάσουν τους 68 πόντους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.10
17:00
Λάρισα - Κολοσσός
Over 148,5
1.45
20:00
Λαύριο - Περιστέρι
Over 67,5 και οι δυο ομάδες
1.44
Μονό
17:00
Λάρισα - Κολοσσός
Over 155,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις