Αντέχει στους κραδασμούς

Προγνωστικά NBA.

Επιστροφή στα προγνωστικά NBA με μια δυνατή επιλογή σήμερα το βράδυ, στο παιχνίδι ανάμεσα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς (8-29) και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (21-15) με ώρα έναρξης στις 03:00. Ποντάρισμα με χάντικαπ για τα αποψινά προγνωστικά NBA.

Οι φιλοξενούμενοι του Damian Lillard τα πάνε περίφημα μέχρι στιγμής, παρά τις πολύ δύσκολες καταστάσεις που έχουν αντιμετωπίσει ως τώρα στο πρωτάθλημα. Στην αρχή ο τραυματισμός του Γιουσούφ Νουρκιτς και στη συνέχεια και του CJ Μακόλουμ, έφεραν μεγάλη αναστάτωση και αρκετοί πίστεψαν ότι και φέτος θα είναι μία χαμένη χρόνια για το Πόρτλαντ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Πρόκειται για δύο παίχτες βασικής 5αδας, αρκετά σημαντικοί για την εξέλιξη της σεζόν. Όμως παρόλα αυτά έχει καταφέρει και μέχρι στιγμής αντέχει στους κραδασμούς με μεγάλη επιτυχία, καθώς βρίσκεται στην 6η θέση της Δύσης. Αρκετά καλή πορεία λοιπόν και στόχος τους είναι να παραμείνουν εκεί ώστε να αποφύγουν τα μπαράζ και να μπουν απευθείας στα play-offs.

Επέστρεψαν από την διακοπή με ήττα από τους Σανς, σήμερα όμως έχουν ευκαιρία να γυρίσουν στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στην χειρότερη ομάδα όλης της λίγκας. Άλλη μια χρονιά κωμωδία για τους γηπεδούχους, χωρίς κανένα στόχο. Μόνο που σε αυτό το σημείο της χρονιάς ο αριθμός των νικών τους είναι μονοψήφιος, φτάνει για να καταλάβουμε το επίπεδο της ομάδας.

Επιλέγω λοιπόν σήμερα το 2 (-4.5) σε απόδοση 1.90.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
03:00
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Πόρτλαντ Τρειλ Μπλειζερς
2 (-4,5)
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις