Σκοράρουν για το 1.70

Σκοράρουν για το 1.70

Τελικά αντί να πονέσει ο Ουνάι ο Έμερι, πονέσαμε εμείς. Τραγωδία η Ντινάμο Κιέβου κόντρα στη Βιγιαρεάλ, κάτι ψιλά στο τέλος έπαιξε αλλά γκολ δεν βρήκε, με αποτέλεσμα να χαθεί ολάκερη η μίζα. Την ίδια ώρα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν ήσαντο κυρίες, ανέτως βγήκε το ασιατικό αλλά πήγε στα σκουπίδια ελέω μπαμπά Λουτσέσκου. Γουατέβα, προχωράμε, που λέμε και στο χωριό, στοίχημα Ιταλία από την Ιταλία έχει το μενού.

Στοίχημα Ιταλία: Γκολ εκατέρωθεν στην Serie A

Σασουόλο και Βερόνα το είχανε πιστέψει στις αρχές της σεζόν στην Serie A ότι θα το παλέψουνε για Ευρώπη αλλά κάπου το χάσανε και τελικά θα βολευτούν με μια θέση στην δεκάδα, άντε στην οχτάδα στο τσακίρ κέφι. Παρ’ όλα αυτά τις περιμένω ορεξάτες σήμερα, προέρχονται αμφότερες από ήττα και θα θελήσουνε να διασκεδάσουνε τις εντυπώσεις στο άντρο των νεροβέρντηδων.

Το φυσάνε γενικά το αμφίτερμα οι γηπεδούχοι, η ήττα στο Ούντινε τις προάλλες ήρθε με 2-0 και έσπασε ένα απίθανο σερί στο πρωτάθλημα με 13/13 ματσάκια με γκολ εκατέρωθεν. Οι δε Βεροναίοι συνηθίζουν να σκοράρουν εκτός έδρας, έτσι έπραξαν στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εξορμήσεις τους και είναι αρκετά πιθανό να συμβεί κάτι αντίστοιχο και σήμερα.

Γκολ εκατέρωθεν, με λίγα λόγια και για τους πιο ρισκαδόρους καλό είναι και το ένα-ένα σκοράκι οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, anytime score που λένε κι οι ψαγμένοι.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
16:00
Σασουόλο - Βερόνα
Goal/goal
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις