Ασιατικό… χτύπημα μετά το 77’

Ασιατικό... χτύπημα μετά το 77’

Ο Άγιαξ επικράτησε άνετα της Γιουνγκ Μπόις την Πέμπτη και «σφράγισε» ουσιαστικά την πρόκριση στα προημιτελικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά στοιχήματος. «Τζόκερ» για τους Αμστερντάμερς ήταν για ακόμη μια φορά ο πιτσιρικάς Μπρόμπεϊ που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο 19χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε μάλιστα από την Λειψία την Παρασκευή ενώ το γκολ του… πιστοποίησε τη δυναμική των… νέων! Ο Αγιαξ αποτελεί την ομάδα με τα περισσότερα γκολ σε φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις από ποδοσφαιριστές μικρότερους των 20 ετών καθώς με το γκολ του Μπρόμπεϊ ξεπέρασε την Βιγιαρεάλ στην σχετική λίστα.

Προγνωστικά με… late goal και Ασία

Με τα ευρωπαϊκά θα… ταλαιπωρηθούμε ξανά τις επόμενες ημέρες και η βασική επιλογή της ημέρας αφορά την αναμέτρηση της Αλκμααρ με την Τβέντε. Η ΑΖ καταδιώκει το δίδυμο της κορυφής και πιο ρεαλιστικά την 2η Αϊντχόφεν που την Κυριακή κοντράρεται με την Φέγενορντ σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι της χώρας. Με επτά νίκες στα δέκα τελευταία είναι σταθερά ανταγωνιστική, επιθετική και άκρως ποιοτική βέβαια, καθώς διαθέτει στις τάξεις της μερικούς από τους καλύτερους εκπροσώπους της nouvelle vague του ολλανδικού ποδοσφαίρου (Κοπμέινερς, Στενχς, Μποαντου) που το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσουν για μεγαλύτερους συλλόγους .

Περιμένω να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τβέντε, που μετά το θετικό ξεκίνημα σταδιακά… ξεφούσκωσε, πληρώνοντας και κάποιες σημαντικές απουσίες.  Περαν του «ασιατικού» άσου, ποντάρω και σε late goal που έχει επαληθευτεί και στα επτά από τα δέκα τελευταία ματς των γηπεδούχων.

Ποντάρω, σε άλλα προγνωστικά, και στον συνδυαστικό άσο της Γκρόνινγκεν με την Έμεν. Σοβαροί και πειθαρχημένοι φέτος οι βόρειοι που έχουν παγιωθεί στις θέσεις πλέι οφ, ποντάροντας πρωτίστως στην αμυντική γραμμή. Περιμένω να βρουν πάντως σθεναρή αντίσταση από τους ουραγούς που εσχάτως βγάζουν περισσότερο τσαμπουκά και μετρούν άλλωστε επτά στα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς. Περιμένω ένα «δύσκολο» άσο, χωρίς τον άσο να ξεφεύγει…

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Αλκμααρ – Τβέντε
1 -1 ΑΗ
1.74
Μονό
21:00
Αλκμααρ – Τβέντε
Over 0,5 μετά το 77’
1.83
Μονό
21:00
Γκρόνινγκεν – Εμεν
1 & under 3,5
2.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις