Premier League με combo στο Λιντς – Τσέλσι

Premier League με combo στο Λιντσ - Τσέλσι

Καλημερίζω τους αγαπητούς στοιχηματίες. Κακή μέρα η Πέμπτη, δεν πέρασε ούτε ένα σημείο και το χθεσινό ρεπό ήταν αναγκαίο ενόψει του διημέρου. Σάββατο σήμερα, πολλά παιχνίδια και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας, για να μην επαναληφθεί το στραπάτσο της Πέμπτης. Σήμερα προχωράμε με στοίχημα Premier League.

Στοίχημα Premier League: Τσέλσι στο 2.12

Προχωράμε, λοιπόν, με την αγαπημένη Αγγλία και την Premier League. Το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 28ης αγωνιστικής θα λάβει χώρα στο «Ellland Road», όπου η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα θα υποδεχτεί την Τσέλσι. Στην μέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι μακριά τόσο από την Ευρώπη όσο και από τον υποβιβασμό, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο. Δεν διανύει και την καλύτερή της περίοδο. Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις, έχει τέσσερις ήττες και μόλις μια νίκη. Αρνητικό ρεκόρ έχει και εντός έδρας, με πέντε νίκες σε 13 αναμετρήσεις την φετινή σεζόν.

Στην άλλη πλευρά, η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ, που είναι σαφώς βελτιωμένη με τον Γερμανό στον πάγκο της, όμως, δεν σταμάτησαν ξαφνικά τα προβλήματα. Έχουμε αναφερθεί ξανά στα λεφτά που δαπάνησε, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και τα όχι τόσο καλά αποτελέσματα αυτής της επένδυσης. Παρ’ όλα αυτά, αγνοεί την ήττα εδώ και δύο μήνες περίπου. Στους τελευταίους 12 αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετρά εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αν μη τι άλλο, είναι εντυπωσιακό.

Εδώ πιστεύω ξεκάθαρα στο κίνητρο των Λονδρέζων. Η δεύτερη θέση είναι ανοιχτή και αποσκοπούν σε αυτήν. Δε θέλω να υποτιμήσω την ομάδα του Μπιέλσα, αλλά τα δεδομένα παραπάνω δε μου αφήνουν άλλη επιλογή. Θα ποντάρω στο διπλό των «μπλε» σε συνδυασμό με το under 4,5 σε απόδοση 2.12. Αν παρατηρήσει κανείς την πορεία της Τσέλσι, το over συναντάται σπάνια τελευταία στα αποτελέσματα της. Έτσι, λοιπόν, καταλήγω ότι αξίζει το combo, με αυτήν ειδικά την απόδοση.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
14:30
Λιντς - Τσέλσι
2 & under 4,5
2.12
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις