ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ας πρυτανεύσει η λογική

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ας πρυτανεύσει η λογική

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ας πρυτανεύσει η λογική

Προγνωστικά Γαλλίας

Πλήρες το γαλλικό κουπόνι του Σαββατοκύριακου, Ligue 2 και National στο σαββατιάτικο πιάτο και τα προγνωστικά Γαλλίας της στήλης ξεχωρίζουν τρεις αναμετρήσεις.

Προγνωστικά Γαλλίας: Τουλούζ – Σαμπλί

Από νίκη-πρόκριση (2-0 στην Ομπάν, ομάδα 4ης κατηγορίας) έρχεται η Τουλούζ, ματς στο οποίο παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και δέχθηκε κάμποσες φάσεις. Βρίσκεται στο -3 από την 2η θέση και την απευθείας άνοδο. Εντός έδρας τρέχει σερί 7 νικών (τελευταία ήττα 7 Νοεμβρίου από Βαλενσιέν), ενώ διατηρεί την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 51 τέρματα. Στα τρία τελευταία μάλιστα ως γηπεδούχος δημιούργησε συνολικά 41 (!) τελικές πετυχαίνοντας από 3 γκολ. Μεγάλο ατού η πολυφωνία μεσοεπιθετικά έχοντας πάρει 15 γκολ μόνο από τα χαφ της.

Μακριά απ’ τις επιτυχίες για έκτη σερί φορά η Σαμπλί, ένας βαθμός συγκομιδής στο διάστημα αυτό και τα περιθώρια στενεύουν. Χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (48 γκολ παθητικό), δέχεται εύκολα φάσεις παρά τον αμυντικό προσανατολισμό με τον οποίο ο Λυζί αντιμετωπίζει ιδίως τα εκτός έδρας παιχνίδια. Παράδοξο μοιάζει το σερί τεσσάρων παιχνιδιών ως φιλοξενούμενη που δεν δέχεται γκολ απ’ το ημίχρονο, αν αναλογιστούμε τις αμυντικές της αδυναμίες. Αποβλήθηκε στο τελευταίο και θα λείψει ο σημαντικός μέσος Ντανζέ.

Περιμένω τους γηπεδούχους να μπουν δυνατά στο παιχνίδι και θα επιλέξουμε το να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα που κυκλοφορεί σε καλές τιμές.

Ίδιος στόχος, διαφορετικά κίνητρα

Ανζέ και Σεντ-Ετιέν συγκρούονται στο «Ρεϊμόν Κοπά» με εκ διαμέτρου αντίθετα βαθμολογικά κίνητρα έκαστη. Εύκολη επικράτηση και πρόκριση στο κύπελλο για την Ανζέ (5-0 την ερασιτεχνική Κλαμπ Φρανσισκέν), προηγήθηκε το 0-1 στην Μετς για το πρωτάθλημα, τρίποντο που την διατηρεί σε κοντινή απόσταση από την 5η θέση (-5). Αγωνίζεται παντού με αυτοπεποίθηση ενώ έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στην καλή κυκλοφορία και την συνεπή επαφή με τα δίχτυα που την χαρακτηρίζουν. Εντός έδρας τρέχει 5 σερί Over και 4/5 G/G στα οποία μάλιστα σκοράρει από ημίχρονο.

Δεύτερη σερί ήττα για την Σεντ Ετιέν το 2-3 από την Λανς (προηγήθηκε το 2-1 στην έδρα της Λοριάν) παραμένοντας έτσι μόλις στο +5 από την 18η θέση. Επιδόσεις που οφείλονται κυρίως σε αμυντικές ατασθαλίες καθώς επιθετικά παραμένει οριακά αποτελεσματική, βρίσκοντας δίχτυα στα 6 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη με μπροστάρηδες τους Μπουάνγκα και Οσίς.

Στα θετικά για τους «στεφανουά» η παράδοση με αντίπαλο την Ανζέ καθώς σε 12 αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (4-1 το ’19, 5-6-1 συνολικά). Αξιοσημείωτη και η έφεση του διαιτητή Μιγιό στα αμφίσκορα (13 στα 15) αλλά και στα πέναλτι τα οποία έχει καταλογίσει 12 φορές φέτος.

Βασιζόμενοι στα παραπάνω θα πάμε με το καλοπληρωμένο αμφίτερμα και τον καταλογισμό πέναλτι.

Προγνωστικά Γαλλίας: Εξάποντο σωτηρίας στην Κορσική

Μάτς-εξάποντο στην Κορσική μεταξύ Μπαστιά-Μποργκό και Σπόρτινγκ Λιόν. Οι γηπεδούχοι έμειναν για 4ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη μετά το 1-1 στην έδρα της Μπουλόν, βρίσκονται στους 27 βαθμούς και οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού (υπερτερεί σε ισοβαθμία με την Σετ). Ανοιχτές σε γκολ οι αναμετρήσεις ιδίως στην έδρα τους όπου μετρούν 6 σερί over και 5/6 goal/goal.

Σε πιο δύσκολη θέση οι φιλοξενούμενοι, στο -5 από την σημερινή αντίπαλό τους και στην 16η θέση. Ωστόσο η έλευση του Νικολά Λε Μπελέκ έχει λειτουργήσει θετικά με την ομάδα να μετρά μόλις μία ήττα (2-5-1) σε οκτώ παιχνίδια μέσα στο 2021 υπό τις οδηγίες του. Άξια αναφοράς είναι και η συνέπεια στο εκτός έδρας σκοράρισμα, καταγράφοντας 9 στα 12 G/G.

Η Σπόρτινγκ οφείλει να παίξει για να κερδίσει αλλά η Μπαστιά είναι επικίνδυνη μεσοεπιθετικά. Θα επιλέξουμε το αμφίτερμα που πληρώνει ικανοποιητικά.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 4.30
14:00
Ανζέ - Σεντ Ετιέν
Goal/goal
2.05
19:00
Μπαστιά Μποργκό - Σπόρτινγκ Λιόν
Goal/goal
2.10
Ειδικό
14:00
Ανζέ - Σεντ Ετιέν
Καταλογισμός πέναλτι
2.80
Μονό
21:00
Τουλούζ - Σαμπλί
Γκολ Τουλούζ και στα δύο ημίχρονα
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις