Δεν την παίρνει να χάσει άλλους βαθμούς

Προγνωστικά ποδοσφαίρου για Liga MX και Ligue 2

Καλησπέρα σε όλους. Στα προγνωστικά μας για σήμερα θα έχουμε, όπως συνήθως, έναν αγώνα από το Μεξικό και έναν από τη Γαλλία.

Liga MX: Η ευκαιρία της να επιστρέψει στις νίκες

Σε άσχημο αγωνιστικό φεγγάρι βρίσκεται η Τίγκρες (11η, 3-3-3) από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων και μετά. Και στις 5 αγωνιστικές που ακολούθησαν του τουρνουά έχει δεχτεί γκολ, 8 στο σύνολο, και έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο μία φορά. Μπορεί να έχει έναν αγώνα λιγότερο αλλά απομένουν μόνο 8 να δώσει και δεδομένων των μικρών βαθμολογικών διαφορών, θα μπορούσε πολύ εύκολα να μείνει και εκτός της επόμενης φάσης, αν συνεχίσει το άσχημο σερί αποτελεσμάτων. Αν κάτι μπορεί να θεωρηθεί θετικό σε αυτούς τους αγώνες είναι η επαναφορά του Νίκολας Λόπες στην επίθεση. Ο Ουρουγουανός, μετά από αρκετούς αγώνες εκτός, κλήθηκε να παίξει ξανά και πέτυχε 4 γκολ σε 5 αγώνες. Στην Apertura είχε πετύχει 6 γκολ σε 11.

Η Μασατλάν (13η, 3-2-5) είναι η ομάδα που θα ταξιδέψει στο Μοντερέι αυτήν την εβδομάδα. Ασταθής η άμυνά της και μπροστά μετριότατη. Κατάφερε να πάρει την ισοπαλία, όμως, από την Τσίβας την προηγούμενη εβδομάδα ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6’. Αυτό ήταν και το μοναδικό σουτ εντός στόχου που έκανε στον αγώνα. Βασικό της πρόβλημα όμως παραμένει η άμυνά της, καθώς σε 4 αγώνες εκτός έδρας στην Clausura έχει δεχτεί 9 γκολ!

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι ομάδα φόβητρο και θα μπορούσαν να είναι η ευκαιρία που ψάχνει η Τίγκρες για να επιστρέψει στις νίκες. Άλλωστε δεν μπορούν να ρισκάρουν να χάσουν κι άλλους βαθμούς. Θα ήθελα λίγο υψηλότερη την απόδοση του άσου αλλά δυστυχώς προσφέρεται αρκετά χαμηλά. Για τα προγνωστικά μας, θα τον συνδυάσουμε με τα γκολ γιατί δεν πιστεύω ότι θα έχουμε μόνο ένα στο παιχνίδι. Στην Apertura, είχαν έρθει ισόπαλες με 1-1, με την Μασατλάν να ισοφαρίζει στο 90+7’, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Προγνωστικά Ligue 2: Σε φόρμα οι γηπεδούχοι

Μπορεί να αποκλείστηκε στο κύπελλο από τη Λυών, αλλά έδειξε θετικά στοιχεία. Στο πρωτάθλημα έχει ένα σερί 5 αγώνων με θετικά αποτελέσματα (4 νίκες, 1 ισοπαλία). Ο λόγος για τη Σοσό (7η, 10-12-6), η οποία κυνηγάει την 5η θέση και την είσοδό της στα προκριματικά της Ligue 1. Στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται πιο συγκεντρωμένη, με την επίθεσή της να είναι πιο αποτελεσματική και την άμυνά της να έχει μειώσει τα λάθη.

Αντίπαλος της σήμερα η ουραγός Σατορού (20η, 4-6-18), η οποία μόνο με θαύμα γλυτώνει τον υποβιβασμό. Στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Πο, χωρίς να είναι πολύ χειρότερή της αλλά οι παίκτες της φαίνεται απλά να μην μπορούν. Δεν έχω πολλά να πω για μία ομάδα που έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα και την τρίτη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Μόνο παίζοντας με την προτελευταία Σαμπλί έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά αυτό μόνο και μόνο γιατί η αντίπαλός της είναι σε παρόμοια χάλια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Χαμηλά ο άσος αλλά θα μπορούσε να γίνει μία ωραιότατη δυάδα με τον άσο της Τίγκρες. Θα δώσω ως προγνωστικό και τον άσο μαζί με γκολ, μιας και η απόδοση είναι καλή και βάσει της αγωνιστικής εικόνας των ομάδων, περιμένω τη Σοσό να πάρει μία άνετη νίκη.

Μονό
21:00
Σοσό – Σατορού
1 & over 1,5
2.10
Δυάδα απόδοσης 2.31
21:00
Σοσό – Σατορού
1
1.60
03:00
Τίγκρες – Μασατλάν
1
1.44
Μονό
03:00
Τίγκρες – Μασατλάν
1 & over 1,5
1.73
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις