Σακίλ ο τρίποντος!

Προγνωστικά μπάσκετ.

Εκτός ρυθμού χθες όσον αφορά στο αποτέλεσμα αν και τα προγνωστικά μπάσκετ θεωρώ πως ήταν σωστά και ειδικά αυτά από το ΟΑΚΑ χάθηκαν στο φτερό. Για ένα καλάθι δηλαδή αφού ο Χεζόνια έφαγε… γερό πάγκο επειδή δεν έπαιζε άμυνα στην τελευταία περίοδο. Επιστροφή σήμερα με τα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ με ειδικό ποντάρισμα

Πάμε όμως στα σημερινά με πρώτη επιλογή από τον αγώνα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ξεκάθαρη επιλογή το over 1,5 εύστοχα τρίποντα του Σακίλ ΜακΚίσικ ο οποίος στους 5 από τους 6 τελευταίους αγώνες έχει βάλει τουλάχιστον 2 τρίποντα, σουτάρει 8 μέσο όρο και από το στιγμή που η απόδοση είναι τόσο ψηλά (2.15) φυσικά και αξίζει ως επιλογή.

Από το ίδιο ματς θα ποντάρω στο over 2,5 εύστοχες βολές του Κώστα Σλούκα ο οποίος και έχει περισσότερο από τον καθένα την μπάλα στα χέρια, και επιδιώκει τις επαφές όταν ο αντίπαλος έχει φτάσει τα 5 ομαδικά. Οι 3 εύστοχες «πληρώνουν» στο πολύ καλό 1.80

Τέλος θεωρώ ότι η Εφές με τη φόρα που έχει θα νικήσει (παρά την αρνητική παράδοση τα τελευταία χρόνια) τη Ζαλγκίρις στο Σινάν Ερντέμ περιορίζοντας την επιθετική της δράση με το σκορ κάτω από τους 162,5 πόντους στο 2.13.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Ζενίτ
Κ. Σλούκας over 2,5 εύστοχες βολές
1.80
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Ζενίτ
Σακίλ ΜακΚίσικ over 1,5 εύστοχα τρίποντα
2.15
Μονό
19:30
Εφές - Ζαλγκίρις
Εφές & under 162,5
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις