Goalbetting με αξία

Goalbetting με αξία

Ας λέει ο Τζιαμπιέρο Γκασπερίνι ότι «πρωτίστως το μυαλό μας είναι στη Σπέτσια», την Τρίτη η Αταλάντα παίζει με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και η ήττα με 1-0 στο Μπέργκαμο, παίζοντας για ώρα με δέκα, δεν είναι απαγορευτική για όνειρα. Με την Ιντερ έπεσε πάνω στον Χαντάνοβιτς και «κάθισε» μετά το γκολ (1-0, 54’) και υποδέχεται απόψε μια Σπέτσια που μπροστά είναι εξαιρετική, απορίας άξιον πώς δεν σκόραρε (xGoals 1,68 έναντι 0,32) παραπάνω από μια φορά σε ένα άδικο 1-1. Σκόραρε, και είχε ένα από τα δύο δοκάρια, ο γνωστός μας Ντανιέλε Βέρντε (ως το 7.00 αν βάλει κι απόψε), η αξία είναι πάντως στα γκολ, μεγάλο το αμφίτερμα (στο 2.03) για τα δεδομένα αλλά η Αταλάντα με… σκιάζει λίγο. Απλό pick, να βάλει ένα η Σπέτσια.

Συν και πλην…

…στο ματς του «Ιγουντ Παρκ» ανάμεσα σε Μπλάκμπερν και Μπρέντφορντ. Οι Ρόβερς ξεπέρασαν το 0-1-6 του Φεβρουαρίου, πρώτα με το 2-0 με τη Μίλγουολ και εν συνεχεία με την καλή απόδοση στο 1-1 με τη Σουόνσι. Αντίθετα η Μπρέντφορντ μετά την ήττα από την πρωτοπόρο Νόριτς και βλέποντας τις Γουότφορντ και Σουόνσι από πάνω, νιώθει έξτρα πίεση. Συν ότι μειώθηκαν αισθητά τα xGoals της, από το 0,69 μέσα σε ένα μήνα είναι στο 0,46 – βαρομετρικό χαμηλό για τη… βασίλισσα του εν λόγω στατιστικού. Από την άλλη όμως η Μπλάκμπερν δίνει το τρίτο ματς μέσα σε επτά ημέρες ενώ η Μπρέντφορντ είναι ξεκούραστη μετά την αναβολή του ματς με τη Ρόδεραμ. Είπαμε, συν και πλην. Στο «εύκολο» (δεν υπάρχει εύκολο στο στοίχημα, αλλά λέμε…) Χ2 κότσαρα το να μπουν δύο γκολ, πιο «δύσκολο», κοντολογίς με κάλυψη μεν, θέλουμε γκολ δε.


Διαβάστε το πλήρες άρθρο του Νίκου Μποζιονέλου στο FootballBet.gr

Δυάδα απόδοσης 3.16
21:45
Αταλάντα – Σπέτσια
Σπέτσια over 0,5
1.78
21:45
Μπλάκμπερν – Μπρέντφορντ
Χ2 & over 1,5
1.78
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις