Χάντικαπ στη Βιτόρια, ειδικά στο ΣΕΦ

Προγνωστικά μπάσκετ

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Από την αρχή της χρονιάς, στην Euroleague έχω δηλώσει την προτίμησή μου σε δύο ομάδες. Τη Ζενίτ και την Μπάγερν. Με αυτές θα ασχοληθώ και σήμερα στοιχηματικά, αφού μας έχουν πληρώσει πολλές φορές φέτος στα προγνωστικά μπάσκετ, σε πολύ καλές αποδόσεις. Θεωρώ δε, πως αν δεν βρεθούν μεταξύ τους στα playoff, ή στους ημιτελικούς, θα αποτελέσουν το ζευγάρι του τελικού.

Προγνωστικά μπάσκετ στο Μπασκόνια – Μπάγερν

H 10η Mπασκόνια (14-14), απώλεσε στη Βαρκελώνη ένα μικρό σερί πέντε συνεχόμενων νικών που είχε χτίσει. Θεωρώ ότι αυτό το σερί ήταν ως ένα βαθμό πλασματικό, αφού αντιμετώπισε κατά σειρά τις τρεις ομάδες με το χειρότερο ρεκόρ ως τώρα στο 2ο γύρο. Ερυθρός Αστέρας, Ολυμπιακός και Xίμκι, δεν έχασαν μόνο από τους Ισπανούς το τελευταίο διάστημα, άλλα και σχεδόν από οποιαδήποτε ομάδα αντιμετώπισαν. Έτσι, πιστεύω ότι οι όποιες ελπίδες της Μπασκόνια να προλάβει τα play offs, είναι μάλλον θεωρητικές. Απέναντι στη 2η Μπάγερν (18-10), τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του Ιβάνοβιτς.

Οι Γερμανοί δεν θα επιτρέψουν στους γηπεδούχους να τρέξουν το γήπεδο, καθώς έχουν πολύ καλές επιστροφές. Επίσης, η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν επιτρέπει εύκολα inside game στον αντίπαλο. Έτσι, αν η Μπασκόνια δεν βρει εξαιρετικά ποσοστά από τη γραμμή του τριπόντου, αναμένεται  να εγκλωβιστεί από την εξαιρετική άμυνα των παικτών του Τρινκέρι. Η Μπάγερν έχτισε την φετινή της παντοδυναμία πάνω στο αμυντικό της πλάνο και την επιθετική της πολυφωνία.

Απέδρασε από πολύ δυσκολότερες έδρες φέτος, κάνοντας μεγάλες εκπλήξεις στα προγνωστικά μπάσκετ, οπότε δεν νομίζω ότι έχει κάτι να φοβηθεί στην τιμημένη χώρα των Βάσκων.

Ολυμπιακός – Ζενίτ

Στο άδειο ΣΕΦ συναντιόνται μια από τις ομάδες με το χειρότερο ρεκόρ εντός έδρας, με μια που είναι από τις καλύτερες στο δρόμο. Ο 13ος Ολυμπιακός (12-16), του (5-9) εντός, υποδέχεται την 8η Ζενίτ (16-11), που έχει 9 νίκες σε 15 ματς εκτός έδρας. Η πρώτη σκέψη λοιπόν στα προγνωστικά μπάσκετ, ήταν δικαιολογημένα το διπλό. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν μπήκαν καλά στο Μάρτιο. Κάνουν μια αγωνιστική κοιλιά, με 5 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις σε αυτό το μήνα.

Σήμερα από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, θα λείψει πολύ ο Γκουντάιτις. Ο δυναμικός σέντερ ήταν σε τρομερή φόρμα, και θα μπορούσε να βάλει δύσκολα στην κακή αμυντικά front line του Ολυμπιακού. H ομάδα του Μπαρtζώκα δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα που έχει στους ψηλούς. Η προσθήκη του Κώστα Κουφού δεν βοηθάει καθόλου, αφού είναι ένας σέντερ με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά, που έχουν και οι υπόλοιποι του ρόστερ. Καλός επιθετικά, άλλα φανερά προβληματικός στην άμυνα.

Ο αντίπαλος του σχεδόν πάντα τον σπρώχνει μέχρι μέσα και του βάζει εύκολα καλάθια, σε όλη του την καριέρα, που την στήριξε πάνω στις επιθετικές του αρετές. Έτσι, περιμένω ο πολύ ικανός Πόιθρες, να παίξει σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση και να πάρει πολλές προσπάθειες. Επίσης, σε φοβερή κατάσταση βρίσκεται ο αθλητικός, παικταράς MακΚίσικ, που μπορεί να χριστεί για άλλη μια φορά 1ος σκόρερ του αγώνα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Μπασκόνια - Μπάγερν Μονάχου
2 (+6,5)
1.80
Ρίσκο
20:00
Μπασκόνια - Μπάγερν Μονάχου
2
3.05
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Ζενίτ
Πόιθρες over 9,5 π.
1.85
Fun bet
21:00
Ολυμπιακός - Ζενίτ
1oς σκόρερ: ΜακΚίσικ
5.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις