Με βάση τα γκολ εκατέρωθεν

Αμφίτερμα

Καλημέρα σε όλους! Γκολ δεν έβαλε η Λειψία, είχε βέβαια δοκάρι, αλλά με τα δοκάρια δουλειά δε γίνεται. Χάλασε το αμφίτερμα λοιπόν, ο κουβάς ήταν… αστεράτος και πάμε παρακάτω. 

Σήμερα το μενού έχει δυάδα από 2η κατηγορία Αυστρίας και La Liga, με γαρνιτούρα πολλά γκολ. 

Aμφίτερμα στην Αυστρία: Η παράδοση δείχνει τον δρόμο 

Σήμερα ξεκινάω με ένα ποντάρισμα από ένα πρωτάθλημα το οποίο το… έχω από κοντά κάθε χρονιά. Κι αυτό διότι η μπάλα καταλήγει πολλές φορές στα δίχτυα στους περισσότερους αγώνες. Μπλάου Λιντς εναντίον Κάπφενμπεργκ ο αγώνας.

Οι γηπεδούχοι κυνηγούν την πρώτη και μοναδική θέση που δίνει άνοδο στην 1η κατηγορία της χώρας. Αυτή τη στιγμή είναι 3οι με 6 πόντους διαφορά από την πρωτοπόρο Λάφνιτζ και εντός έχουν ρεκόρ 6-0-2 πετυχαίνοντας περισσότερα από 2 τέρματα ανά αγώνα. 

Η Κάπφενμπεργκ είναι γενικώς τα τελευταία χρόνια… ζημιάρα ομάδα. Βρίσκεται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ως στόχο τη γρήγορη σωτηρία. Εκτός έδρας δεν “μασάει”, παίζει επιθετικά όπως προκύπτει από τα συνολικά τέρματα σε σύνολο 8 αγώνων (3-1-4, 14-16). 

Συντριπτικά υπέρ της φιλοξενούμενης η παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς είναι αήττητη εκεί τα τελευταία 9 χρόνια. Πάω με το αμφίτερμα, καθώς το combo μαζί με over που είχα στο μυαλό μου έμεινε… πίσω σαν σκέψη, αφού φοβάμαι σαν σκορ το 1-1.

Αμφίρροπο ματς στο «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια» 

Η Λεβάντε υποδέχεται τη Βαλένθια για την 27η αγωνιστική της La Liga, με τις δύο ομάδες έχουν πολλά αμυντικά προβλήματα τη φετινή σεζόν, κοιτάζοντας πρωτίστως την εξασφάλιση της παραμονής.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική από τη Σοσιεδάδ με 1-0. Το τελικό σκορ τους κολακεύει καθώς θα μπορούσαν να έχουν δεχθεί ακόμη και 3 γκολ. Εντός έδρας η Λεβάντε έχει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της από τις 5 του περασμένου Δεκέμβρη, στο 3-0 επί της Χετάφε, με το αμφίτερμα να κυριαρχεί σε πληθώρα αποτελεσμάτων. Οι αγώνες της χαρακτηρίζονται συνήθως από υψηλό ρυθμό. Αμφίβολοι δίνονται οι αμυντικοί Σέρχιο Ποστίγο και Ρόμπερ, μαζί με τους μέσους Καμπάνια, Ραντόγια και Μελέρο. 

Οι «Νυχτερίδες» από την άλλη, μετά την μεγάλη νίκη-ανατροπή στο ντέρμπι επί της Βιγιαρεάλ (2-1), βλέπουν με αισιοδοξία το αποψινό δύσκολο ματς. Καθόλου καλή η ομάδα του Χάβι Γκράθια εκτός έδρας, δέχεται με ευκολία το γκολ, εξ ου και το ρεκόρ 2-4-7. Απόψε, απέναντι σε μία επιθετική ομάδα, θα έχει θέμα αν δε βελτιώση θεαματικά την ανασταλτική της λειτουργία. Απόντες ο αμυντικός Πιτσίνι και ο μέσος Τσερίσεφ. 

Με την εικόνα των δύο ομάδων αμυντικά τις τελευταίες αγωνιστικές, οδηγούμαι στο αμφίτερμα. Τίμια απόδοση το 1.70. 

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.82
19:30
Μπλάου Λιντς - Κάπφενμπεργκ
Goal/goal
1.66
22:00
Λεβάντε - Βαλένθια
Goal/goal
1.70
Μονό
22:00
Λεβάντε - Βαλένθια
Χ2 & οver 1,5
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις