Γκολ από νωρίς σε Ρώμη και Μπέργκαμο

Γκολ από νωρίς σε Ρώμη και Μπέργκαμο

Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Αφήνουμε στην άκρη τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συνεχίζουμε με προγνωστικά Ιταλίας, για να βγούμε… bet a tet με το ταμείο!

Προγνωστικά Ιταλίας

Ξεκινάμε την ανάλυσή μας από το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας στα προγνωστικά Ιταλίας, αυτό στη Ρώμη ανάμεσα στη Λάτσιο και την Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς το φαβορί και χρειάζονται τη νίκη, που έχουν να δουν από τις 20 Φλεβάρη και το ματς με τη Σαμπντόρια, για να διατηρηθούν στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στο Europa League.

Η αντίπαλος των «λατσιάλι», Κροτόνε, η οποία την περασμένη αγωνιστική πήρε «ανάσα» μετά από 7 διαδοχικές ήττες νικώντας την Τορίνο με 4-2, είναι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα και έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 64 γκολ παθητικό. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Λάτσιο πήρε τη νίκη με 2-0, ενώ οι δυο ομάδες στο «Ολίμπικο» έχουν συναντηθεί δυο φορές στο παρελθόν με τους Ρωμαίους να έχουν το απόλυτο νικών (4-0, 1-0).

Εκτίμηση: Η Κροτόνε δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Φυσικά δε θα ασχοληθούμε με τον άσο που προσφέρεται σε χαμηλή τιμή. Εκτιμώ ότι θα έχουμε νωρίς γκολ στο παιχνίδι για αυτό θα επιλέξω να σημειωθεί το πρώτο γκολ πριν το 28ο λεπτό, ενώ ως δεύτερη επιλογή το over 1,5 του πρώτου 45λεπτου.

Γκολ νωρίς και στο Μπέργκαμο

Συνεχίζουμε με προγνωστικά Ιταλίας και το δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας αυτό ανάμεσα στην Αταλάντα και την Σπέτσια. Και εδώ θα πάμε με την ίδια τακτική, όπως στο παιχνίδι της Ρώμης. Από τη μια έχουμε μια ομάδα που έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 60 γκολ, αλλά η άμυνά της δεν είναι η πιο αξιόπιστη και από την άλλη πλευρά μια ομάδα που παίζει ανοιχτά, σκοράρει και δέχεται γκολ.

Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ανταλάντα στο Μπέργκαμο έχουν σημειωθεί από 4 έως 6 γκολ σε συνδυασμό με αμφίτερμα!

  • Αταλάντα – Κροτόνε  5-1
  • Αταλάντα – Νάπολι 4-2
  • Αταλάντα – Τορίνο 3-3
  • Αταλάντα – Λάτσιο 1-3

Την ερχόμενη Τρίτη η Αταλάντα αγωνίζεται στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ στον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο ματς.

Εκτίμηση: Έχοντας το μυαλό του στο ματς με τη Ρεάλ ο Γκασπερίνι θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι με την Σπέτσια. Για αυτό τον λόγο και σε αυτή την περίπτωση, όπως στο ματς της Λάτσιο, θα πάω στα γκολ του ημιχρόνου. Πρώτη επιλογή να σημειωθεί το πρώτο γκολ πριν το 28ο λεπτό και δεύτερη επιλογή το over 1,5 ημιχρόνου.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:00
Λάτσιο - Κροτόνε
Οver 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.25
Δυάδα απόδοσης 2.87
16:00
Λάτσιο - Κροτόνε
Πρώτο γκολ μέχρι το 28:00
1.67
21:45
Αταλάντα - Σπέτσια
Πρώτο γκολ μέχρι το 28:00
1.72
Μονό
21:45
Αταλάντα - Σπέτσια
Οver 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις