Μοιρασιά στο ντέρμπι…

Μοιρασιά στο ντέρμπι…

Μετά το πέρας της χθεσινής αγωνιστικής του Europa με τα επιτυχημένα και μη επιτυχή αποτελέσματα μας, το Europa είναι γνωστό για τις εκπλήξεις του άλλωστε, ξεκινάμε την αγωνιστική με μία καλή στοιχηματική ευκαιρία στα προγνωστικά Ισπανίας με ένα κλασικό τοπικό ντέρμπι – στο Λεβάντε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Προγνωστικά Ισπανίας. Μοιρασμένο το ντέρμπι

Αρχή της αγωνιστικής με  το τοπικό ντέρμπι Λεβάντε – Βαλένθια, από το οποίο προκύπτει και μια πολύ καλή ευκαιρία. Η Λεβάντε αποκλείστηκε πριν 10 περίπου μέρες από το κύπελλο στην παράταση από την Μπιλμπάο και η είδηση είναι ότι δεν έδωσε αγώνα μεσοβδόμαδα! Από την μία το Κύπελλο, από την άλλη η εμβόλιμες και τα εξ αναβολής από τον Γενάρη είχε να ξεκουραστεί!

Μετά την ήττα από την Μπιλμπάο έχασε από την Σοσιεδάδ με 1-0, μόνο, από την αστοχία των Βάσκων και τις εξαιρετικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα της γλύτωσε μεγαλύτερο σκορ, εμφανώς ξενερωμένη. Τώρα θέλει να γυρίσει στην κανονικότητα. Η Βαλένθια πέτυχε επική νίκη ανατροπή εις βάρος της Βιγιαρεάλ, έχανε μέχρι και 5 λεπτά πριν την λήξη και τότε άλλαξαν όλα. Από πέναλτι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στο 86΄ με ακριβώς τον ίδιο τρόπο από την άσπρη βούλα και γύριζε τούμπα τον αγώνα 1 λεπτό πριν την λήξη! Από τα λίγα καλά δεύτερα ημίχρονα που έχει κάνει φέτος. Τώρα πάει στο ντέρμπι με λίγες αλλά κομβικές απουσίες λόγω καρτών, Γκάγια, Σολέρ Ράσιτς και Μάξι Γκόμεζ και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Τοπικό ντέρμπι μεν χωρίς ιδιαίτερη αντιπαλότητα μεν.  Θα ρισκάρω στην ισοπαλία, ισόβαθμες είναι ένας βαθμός στην κατάσταση τους δεν θα τους κακοπέσει, μπορεί να συνδυαστεί και με το αμφίτερμα.

Προγνωστικά Ισπανίας: Segunda

Τοπικό ντέρμπι εδώ δεν έχουμε αλλά υπάρχουν δύο αναμετρήσεις που αξίζουν της προσοχής μας.

Καρταχένα – Πονφεραντίνα και Ράγιο Βαγιεκάνο – Σαραγόσα. Αρκετά καλές επιθετικά, ασταθέστατες αμυντικά. Θα ποντάρω σε μια δυάδα ασιατικών γκολ, καθώς θεωρώ ότι μπορούν να σκοράρουν, τουλάχιστον από μία φορά, κόντρα στη λογική της κατηγορίας με τα λίγα τέρματα.

Μονό το τοπικό ντέρμπι της Βαλένθια και η δυάδα ασιατικών από την Segunda. Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια.

Δυάδα απόδοσης 3.80
20:00
Καρταχένα - Πονφεραντίνα
Over 2 AH
1.98
22:00
Ράγιο Βαγιεκάνο - Σαραγόσα
Over 2 AH
1.93
Μονό
22:00
Λεβάντε - Βαλένθια
Χ
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις