Το «ξύλο» ας μείνει στο χορτάρι

Το «ξύλο» ας μείνει στο χορτάρι

Εν μέσω «ομορφιών» που ζούμε τις τελευταίες ημέρες, άντε να συνεχίσεις ανεπηρέαστος την καθημερινότητά σου και να αναφερθείς στο Ολυμπιακός – Άρσεναλ, προγνωστικά. Είχαμε την πανδημία, μπήκε ένα ωραίο απόγευμα της Κυριακής η δράση, ακολούθησε η αντίδραση.

Οι ποικιλόχρωμοι δέρνουν τους μπλε, οι μπλε δέρνουν όποιον βρουν, άλλοι να ρωτάνε «Μπόχουμ δέρνουμε;» κι εγώ να αναρωτιέμαι: σε αυτή τη δύσμοιρη τη χώρα, γίνεται να βγάλουμε κάποτε μια γ@μ@μένη άκρη χωρίς ξύλο; Κλείνω αυτή την αναφορική «τζούρα» και προχωράω στο θέμα για το οποίο δώσατε το κλικ σας.

Ολυμπιακός – Άρσεναλ, προγνωστικά: Βαράς; Περνάς!

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» την Τετάρτη. Ο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή τον Μπα και όπως όλα δείχνουν, θα τον ρίξει στη «μάχη» έστω και με ένεση. Καταλύτης για το θετικό πρώτο βήμα στους 8 του Europa; Το κέντρο. Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκης θα αναλάβουν τη δύσκολη αποστολή να κόψουν την πρώτη πάσα των «κανονιέρηδων» που είναι κίνδυνος-θάνατος στο επιθετικό τους τρανζίσιον. Επιπλέον, θα έχουν πολλή δουλειά στο να ξορκίσουν αυτόν το διάολο που ακούει στο όνομα Σάκα. Πασάρει, πρεσάρει, σουτάρει, σκοράρει, φτιάχνει και καφέ άμα λάχει ο «πολυεργαλείος».

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Ανάμεσα σε δυο ομάδες που αρέσκονται να έχουν τη μπάλα στα πόδια τους και να κάνουν παιχνίδι, θα επικρατήσει –κατά τη γνώμη μου- αυτή που θα παίξει πιο έξυπνα το «βρώμικο» παιχνίδι. Κόβεις ρυθμό – χαλάς μυαλό που λένε. Εδώ, θέλω να δώσω ένα μικρό προβάδισμα στον Προφεσόρ. Οι Άγγλοι, θα κατέβουν με το δίκαιο τουπέ της ομάδας – όνομα που θα κάνουν το παιχνίδι τους ο κόσμος να χαλάσει, χωρίς να βάλουν και πολύ τα ποδαράκια τους στη «φωτιά». Ο Μαρτίνς, θέλω να πιστεύω ότι έχει δώσει τις κατάλληλες εντολές για την αντίθετη προσέγγιση.

Γνωρίζοντας ότι ο στόχος κρίνεται σε δύο ενενηντάλεπτα, δεν θεωρώ ότι θα πάει σε καταστάσεις «Αϊντχόφεν». Χτίσιμο παιχνιδιού με υπομονή και εξουδετέρωση των ατού που προανέφερα είναι το «κλειδί» για ένα σκορ που θα κρατήσει για τα καλά τον Ολυμπιακό στο κόλπο. Με αυτή τη λογική, Μπουχαλάκης – Καμαρά – Εμβιλά θέτουν υποψηφιότητα για να «κιτρινιστούν». Οφείλω να αναφέρω ότι ο Γερμανός Σίμπερτ μόνο «καρτάκιας» δεν είναι στο εγχώριο πρωτάθλημα, εξού και οι ανεβασμένες αποδόσεις στα συγκεκριμένα ενδεχόμενα. Με τη σκέψη ότι ίσως ο Εμβιλά να χρειαστεί να πάρει τον ρόλο του Μπα στη ροή του αγώνα (άτιμο πράγμα οι ενοχλήσεις στη μέση), το 3.50 στο να δεχθεί κάρτα το αγοράζω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τι καλύτερος τρόπος για να γιορταστούν 96 χρόνια αγνού, ποδοσφαιρικού τσαμπουκά που στο τέλος… όλα τα λυγά;

Μονό
22:00
Ολυμπιακός - Άρσεναλ
Εμβιλά να δεχτεί κάρτα
3.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις