Υπερβολές στις αποδόσεις και… ευκαιρίες

προγνωστικά

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr! Δυστυχώς, το ταμείο έγραψε… μείον προχθές, η Λιγκ 1 μάς πλήγωσε, αφού μια κόκκινη στην Πίτερμπορο χάλασε τα πάντα ενώ η έκπληξη που φοβηθήκαμε στο Πλίμουθ ήρθε, μπήκαν ακριβώς δύο γκολ από… δεξιά (Γουίγκαν), αλλά ήδη είχαμε χάσει. Συμπαθητικό το Europa League αλλά και απρόβλεπτο, θα αποφασίσουμε να πάμε σε δύο αμφίρροπα ματς, αλλά με σχετικά ασφαλή προγνωστικά, όσο ασφαλή μπορούν να χαρακτηριστούν. Κοινή συνισταμένη των δύο αγώνων οι απουσίες των ομάδων.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά: Ένα χρόνο αήττητη!

Πρώτο ματς χρονικά το παιχνίδι στην Τσεχία με μια Σλάβια να έχει απουσίες, όπως και η Ρέιντζερς, αλλά έχει ένα τρομερό επίτευγμα, που δεν συναντάς κάθε μέρα. Είναι πάνω από ένα χρόνο αήττητη στην έδρα της ανεξαρτήτως διοργάνωσης! Τρομερό, αν σκεφτεί κάποιος ότι αντιμετώπισε επικίνδυνες ομάδες, όπως η Λέστερ (0-0), η Χάποελ Μπερ Σεβά (3-0), η Νις (3-2), η Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-0) και η Μίντιλαντ (0-0). Σημαντικό και το ότι η άμυνά της εντός είναι για τα δεδομένα της εξαιρετική.

Απόψε θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που ίσως θα αποτελέσει τον δυσκολότερο αντίπαλο που θα ήθελε, αφού οι δυο τους μοιάζουν πολύ. Υποτιμάται σε επίπεδο αποδόσεων κυρίως όσον αφορά στην πρόκριση. Οι απουσίες της, με εξαίρεση τις μακροχρόνιες, Ο μέσος Μπέραν με απόφαση του Τρισόφσκι τέθηκε νοκ άουτ, ο έτερος μέσος Τραορέ έχει θέμα στο γόνατο.

Η Ρέιντζερς, που τη μοναδική νέα απουσία που έχει είναι ο αμυντικός Μπαλογκάν λόγω καρτών, έχει να ηττηθεί εκτός έδρας από τις 16/12/20 (!) μετρώντας 8 σερί ματς αήττητη ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ιδιαίτερα επικίνδυνη, αμυντικά καλή, επιθετικά εξαίρετη και πάμε σε ένα ματς αμφίρροπο. Ξέρει ότι θέλει γκολ, μένει να δούμε αν θα διατηρήσει το μηδέν, που μοιάζει αρκετά δύσκολο.

Εκτίμηση: Παρά τις απουσίες, οι δυο ομάδες έμαθαν να παίζουν με αυτές, ξέρουν ότι θέλουν οπωσδήποτε γκολ με την ρεβάνς να είναι αρκετή δύσκολη. Μεγάλο στοίχημα το ματς και για τις δύο, η μεν Σλάβια έχει έδρα-ατσάλι, η, δε, Ρέιντζερς εκτός είναι εξαιρετική. Θα πάμε στα γκολ εκατέρωθεν.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
19:55
Σλάβια Πράγας-Ρέιντζερς
1Χ & over 1,5
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις