ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Στο Άμστερνταμ και στον Πειραιά για το 3.63

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Στο Άμστερνταμ και στον Πειραιά για το 3.63

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Στο Άμστερνταμ και στον Πειραιά για το 3.63

προγνωστικά στοιχήματος

Βραδιά Europa League η σημερινή, με τα πρώτα ματς της φάσης των ”16”. Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι φυσικά αυτή ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν, ενώ υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον με το μεγάλο ματς για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Άρσεναλ. Όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, η κόντρα του «Ολντ Τράφορντ» δεν προσεγγίζεται, όμως, σε Πειραιά αλλά και Άμστερνταμ προκύπτουν επιλογές.

Προγνωστικά στοιχήματος: Κυρίαρχος «Αίαντας»

Αρχή, χρονικά, απ’ την κόντρα του Άγιαξ με τη Γιουνγκ Μπόις. Στον προηγούμενο γύρο, οι Ολλανδοί, με δύο νίκες, αμφότερες με 2-1, πέρασαν το εμπόδιο της Λιλ και η κλήρωση ήταν ευνοϊκή μαζί τους, ανοίγοντας έτσι την όρεξη για μια σπουδαία διάκριση. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα χωρίς προβλήματα, ενώ προκρίθηκε και στον τελικό του κυπέλλου. Μέσα σε όλους του στόχους, και οι προσδοκίες είναι υψηλές. Δύο οι σημαντικοί απόντες σήμερα, ο γκολκίπερ Ονάνα που είναι σταθερά εκτός για τη γνωστή υπόθεση ντόπινγκ, αλλά και ο κομβικός Αλέ, ο οποίος δε δηλώθηκε κατά… λάθος στην UEFA!

Οι Ελβετοί, έρχονται από μεγαλειώδη πρόκριση επί της Λεβερκούζεν. Νίκη με 4-3 στο πρώτο ματς κι ενώ προηγούνταν με 3-0, και μεγάλο διπλό στη Γερμανία. Πανάξια στη φάση των ”16”, το άξιζε πέρα για πέρα και θα μπορούσε να βρεθεί εδώ πολύ πιο εύκολα. Στην ελβετική Super League, έχει κατεβάσει ρυθμούς εσχάτως ούσα στο +19 από τη δεύτερη Σερβέτ, ρίχνοντας όλο το βάρος στην Ευρώπη. Με ολοκληρωτικό rotation κόντρα στη Βαντούζ, έμεινε στο 1-1, ξεκουράζοντας έτσι τους περισσότερους βασικούς. Δεν της πάνε τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια, με μόλις 3 νίκες στα τελευταία 26.

Δε συνηθίζει να χαρίζεται στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ, εμφανίζεται πάντα άκρως επιθετικός, πιάνοντας απ’ τα μαλλιά κάθε αντίπαλο. Σαφώς πιο έμπειρος απ’ τη Γιουνγκ Μπόις, έχει τον πρώτο λόγο και για τη νίκη αλλά και για την πρόκριση. Ο άσος, δίκαια στα επίπεδα του 1.60, ωστόσο θεωρώ πως θα κάνει δυνατό βήμα για τα προημιτελικά. Στο 1.86 σε συνδυασμό με το over 1,5.

Το… κλασικό ραντεβού

Την τελευταία δεκαετία, Ολυμπιακός και Άρσεναλ συναντήθηκαν πέντε διαφορετικές σεζόν! Συνάντηση η οποία τείνει να γίνει διαχρονική στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις γενικότερα. Οι τέσσερις αφορούσαν ομίλους Champions League, ενώ μόλις πέρυσι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Europa League για τη φάση των ”32”. Έχει χτιστεί ισχυρή παράδοση, τη μερίδα του λέοντος, στα εν Ελλάδι ματς, έχει ο Ολυμπιακός με τρεις νίκες, έναντι δύο των Άγγλων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες, έχουν προ πολλού εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή, γεγονός που επιτρέπει στον Μαρτίνς το εκτεταμένο rotation στα ματς του πρωταθλήματος. Εξαίρεση αποτέλεσε το κυριακάτικο κόντρα στη Λαμία, όπου ο Πορτογάλος παρέταξε τη βασική του ενδεκάδα, βλέποντας σαν πρόβα τζενεράλε το ματς. Φυσικά, 3-0 απ’ το ημίωρο, και… γεια σας. Περνώντας στις απουσίες, πολύ σημαντική αυτή του Σεμέδο, ενώ και ο Μπα δεν είναι απολύτως έτοιμος, δημιουργώντας έτσι κενό στα στόπερ, στα οποία ενδέχεται να μετατοπιστεί ο Εμβιλά.

Απ’ την άλλη, οι Λονδρέζοι δεν πατάνε ιδιαίτερα καλά στα πόδια τους. Στα της Premier League, έχουν μείνει αρκετά πίσω από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ έχουν αποκλειστεί και από τα κύπελλα, κάνοντας έτσι το Europa League ακόμα μεγαλύτερη υπόθεση. Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος ο Αρτέτα, πως μάλλον είναι η μόνη διέξοδος για να παίξει η ομάδα και του χρόνου στην Ευρώπη. Αχίλλειος πτέρνα της η άμυνα, στην οποία δεν μπορεί με τίποτα να κρατήσει το μηδέν.

Το θέλουν και οι δύο πολύ. Θέλουν έναν ρευστό επαναληπτικό. Για να γίνει αυτό το σκορ πρέπει να μείνει χαμηλά. Χαμηλά όμως, με την αμυντική εικόνα της Άρσεναλ, την απουσία του Σεμέδο αλλά και τις δεδομένες επιθετικές αρετές αμφότερων, δε γίνεται. Στα προγνωστικά στοιχήματος, κρατώ το συνδυαστικό goal/goal & under 5,5 στο 1.95, όπου καλύπτει πολλά ενδεχόμενα, και αποδίδει σαφώς καλύτερα απ’ το 1.70 του απλού goal/goal.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:55
Άγιαξ – Γιούνγκ Μπόις
1 & οver 1,5
1.86
Δυάδα απόδοσης 3.63
19:55
Άγιαξ – Γιούνγκ Μπόις
1 & οver 1,5
1.86
22:00
Ολυμπιακός - Άρσεναλ
Goal/goal & under 5,5
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις