Ευρωπαϊκή βραδιά με γκολ, κόρνερ και πέναλτι

Προγνωστικά

Μεσοβδόμαδη εμβόλιμη Αγγλία πήγα να ποντάρω και δεν… τράβηξε όσο ήθελα. Μια επιλογή πέρασε, αλλά σε δύο πέσαμε έξω. Νέα προγνωστικά για σήμερα Πέμπτη, ευρωπαϊκή βραδιά και θα έχουμε λίγο απ’ όλα.

Προγνωστικά Γιουρόπα: Ποντάρισμα σε κόρνερ στη Ρώμη

Η Ρόμα αντιμετωπίζει τη Σαχτάρ στην «αιώνια πόλη» με σκοπό να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Αρκετές απουσίες για τους Ρωμαίους, οι οποίοι πάντως θα παρατάξουν δυνατή εντεκάδα. Η Σαχτάρ έχει ποιότητα, αλλά ταυτόχρονα βγάζει και τρομερή φλυαρία στα παιχνίδια της. Παραχωρεί εύκολα στημένες φάσεις και δεν είναι αποτελεσματική στις ευκαιρίες της. Ακόμα και με τόσες απουσίες, η Ρόμα είναι φαβορί στα μάτια μου, διότι βγάζει σταθερότητα στη διάρκεια της σεζόν. Δε θα πάω σε σημείο, αλλά θα τολμήσω να ποντάρω σε κόρνερ. Με όσα έχω δει από τις δύο ομάδες, τα κόρνερ θα παίξουν το ρόλο τους. Σε τιμές διπλασιασμού να φτάσει η Ρόμα πρώτη στα επτά.

Θα το σφυρίξει ο Ρουμάνος

Πηγαίνουμε στη Πράγα για το παιχνίδι Σλάβια Πράγας – Ρέιντζερς. Δικαιότατες προκρίσεις και για τους δύο, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δικαιώνοντας τα προγνωστικά, που τις ήθελαν να προχωράνε. Ομάδες που πατάνε πολύ την αντίπαλη περιοχή και γενικά κάνουν δυναμικό παιχνίδι. Τρομερά αμφίρροπο ζευγάρι και για αυτό το λόγο θα πάω σε εναλλακτικό ποντάρισμα. Διαιτητής ο Ρουμάνος Χάτεγκαν, που γενικά δε το φοβάται το σφύριγμα, σε ένα ζευγάρι που λογικά θα έχει… ξύλο. Κοντά στο τριπλασιασμό η έσχατη των ποινών και η αλήθεια είναι πως με κολάζει. Η Ρέιντζερς έχει ήδη 6 στο θεσμό, ενώ η Σλάβια πατάει πολύ αντίπαλη περιοχή και κάποια στιγμή θα το πάρει. Ελπίζω να δούμε ένα, κατά τα άλλα, αναμενόμενα δυνατό παιχνίδι που θα αποζημιώσει το ένστικτό μου.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ο Μουρίνιο και το ροτέισον

Η Τότεναμ υποδέχεται τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Λονδίνο, βρισκόμενη σε τρομερό μομέντουμ. Οι Κροάτες από τη πλευρά τους δεν είναι αμελητέα ποσότητα και θεωρώ πως έχουν ελπίδες να κάνουν τη ζημιά. Για την Τότεναμ που ακολουθεί το ντέρμπι με την Αρσεναλ, ίσως παίξει ροτέισον από πλευράς Μουρίνιο. Βέβαια, η Ζάγκρεμπ μπορεί να σκοράρει έτσι και αλλιώς, αλλά ας μας το κάνει πιο εύκολο ο κυρ Ζοσέ ρε παιδιά. Εν κατακλείδι, δε χάνει η Τότεναμ, αλλά μας αρκεί να δεχτεί ένα γκολ για να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Ειδικό
19:55
Σλάβια Πράγας - Ρέιντζερς
Καταλογισμός πέναλτι
2.85
Κόρνερ
22:00
Ρόμα - Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ρόμα πρώτη στα 7 κόρνερ
2.12
Combo
22:00
Τότεναμ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ
1Χ & goal/goal
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις