ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Euroleague με ειδικά, combo και δυάδα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Euroleague με ειδικά, combo και δυάδα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Euroleague με ειδικά, combo και δυάδα

Προγνωστικά Euroleague

Καλημερίζω τους Κουβανέζους φαν της «πορτοκαλί σπυριάρας». Επιστρέφω με προγνωστικά Euroleague, μετά την κυριακάτικη παρένθεση. Παρεμπιπτόντως, καλά μας πήγαν τα δύο over στη Basket League, τα οποία μάλιστα βγήκαν με πολύ άνεση και μας πλήρωσαν μια χαρά.

Σήμερα έχουμε την πρώτη δόση της 29ης αγωνιστικής στη Euroleague, με πέντε παιχνίδια. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Ισπανίας, στο ΟΑΚΑ συγκρούονται παραδοσιακές δυνάμεις, ενώ στη Μόσχα παίζεται εν πολλοίς το πλασάρισμα στην τετράδα. Έχουμε πολλά να πούμε, οπότε ξεκινάω.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά Euroleague στη Μόσχα

Ξεκινάω από το ντέρμπι της 2ης θέσης. Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Αρμάνι στη Μόσχα. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες, με τους Ρώσους να έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Μάλιστα στον πρώτο γύρο έφυγαν με το διπλό από το Μιλάνο, κερδίζοντας στην παράταση με 91-87.

Η ομάδα του Ιτούδη προέρχεται από τη συντριβή στην Πόλη με 100-70 από την Εφές. Δεν διεκδίκησε ποτέ το παιχνίδι, καθώς οι Μίσιτς και Λάρκιν είχαν κέφια. Εντός έδρας έχει 8 νίκες σε 12 ματς, σκοράρει περίπου 82 και δέχεται σχεδόν 76 πόντους. Μόνιμη η απουσία του Μιλουτίνοφ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λοπάτιν και Στρέλνιεκς.

Το Μιλάνο πήρε άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά μέσα στο Κάουνας, στην προσπάθεια του για τη 2η θέση. Ωστόσο σήμερα ταξιδεύει σε μια έδρα που κέρδισε τελευταία φορά το 2010. Γενικότερα χάνει μέρος της δυναμικής του στα εκτός έδρας ματς. Σημαντική η απουσία του Ντιλέινι.

Εκτίμηση: Η ΤΣΣΚΑ θέλει περισσότερο τη νίκη. Αφενός για τη 2η θέση, αφετέρου για να συνέλθει από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Άλλωστε παίζει στην έδρα της και εκεί είναι πιο δυνατή. Στη δυάδα μου θα επιλέξω απλή νίκη, ενώ προτείνω και ένα combo με υψηλό σκορ, καθώς περιμένω και οι δυο ομάδες να ανέβουν ψηλά.

Με ειδικά στο ΟΑΚΑ

Δεύτερη στάση, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Μακάμπι, σε μία αναμέτρηση δύο παραδοσιακών δυνάμεων της Euroleague, που όμως φέτος δεν κυνηγάνε την οκτάδα. Οι πράσινοι είχαν ηττηθεί στο Τελ Αβίβ με 89-81, σε ένα ματς που ο Νέντοβιτς πέτυχε 39 πόντους!

Δε θα μπλέξω με νικητή ή σκορ στο αποψινό ματς. Το κίνητρο είναι λίγο μεγαλύτερο στους γηπεδούχους, που θέλουν να επανέλθουν στις νίκες. Ωστόσο η εικόνα τους είναι πολύ μονότονη στα τελευταία παιχνίδια, κυρίως λόγω της απουσίας του Νέντοβιτς.

Ο Χεζόνια είναι η αιχμή του δόρατος και ίσως ο Σφαιρόπουλος να προσπαθήσει να τον παγιδεύσει. Ο Κροάτης πάει συχνά σε drive,  παίζει στην επαφή και κερδίζει πολλά φάουλ. Στα δύο πρώτα παιχνίδια του κέρδισε από 9 βολές και έχει χάσει μόνο 2. Σήμερα βρίσκω το line στις 5,5 εύστοχες και μου φαίνεται πολύ καλό.

Η άμυνα πάνω στο Χεζόνια, θα δώσει ελεύθερα σουτ και στους άλλους. Δεδομένου ότι αγωνίζεται αρκετά στο «2», θα συνυπάρξει με τον Παπαπέτρου στο παρκέ. Ο αρχηγός επέστρεψε με 4 τρίποντα στη Ρόδο, δηλώνοντας την παρουσία του. Περιμένω πως σήμερα θα πετύχει τουλάχιστον 2.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Χωρίς άγχος για το over

Τέλος, θα πάμε στη Λιόν, όπου η Βιλερμπάν υποδέχεται την Άλμπα. Οι Γερμανοί είχαν κερδίσει με 76-75 στο Βερολίνο, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα.

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τη Βιλερμπάν μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες. Θύτης η Φενέρ που κέρδισε με 90-86. Η ομάδα του Πάρκερ κάνει πολύ καλό 2ο γύρο. Στο γήπεδό της έχει 8 νίκες σε 15 ματς, σκοράρει και δέχεται σχεδόν 81 πόντους. Αμφίβολοι για απόψε ο Λάιτι, ο Ντιό και ο Ουάλτον.

Η Άλμπα, με ένα φοβερό 4ο δεκάλεπτο, κέρδισε την προηγούμενη βδομάδα τη Χίμκι με 100-81. Είχε έναν εκπληκτικό Έρικσον, που πέτυχε 10/13 τρίποντα. Η 15η θέση δεν την αφήνει να ελπίζει σε κάτι παραπάνω, αλλά είναι δεδομένο ότι παίζει ελεύθερο μπάσκετ, έχοντας παίκτες με επιθετικό ταλέντο. Αμφίβολοι και πάλι οι Γκρέιντζερ και Ολίντ.

Εκτίμηση: Να σας πω την αλήθεια, είχα κυκλώσει το over από τη Δευτέρα, όταν το line ήταν στους 156,5. Πλέον είναι στο 161,5. Ακόμα παίζεται, αλλά εγώ θα το κατεβάσω εκεί που θέλω για να το βάλω στη δυάδα μου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μιλάνο
1 (-1,5) & over 151,5
2.20
Δυάδα απόδοσης 2.30
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μιλάνο
1
1.51
21:45
Βιλερμπάν – Άλμπα
Over 154,5
1.52
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παπαπέτρου οver 1,5 τρίποντα
2.35
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ
Χεζόνια οver 5,5 βολές
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις