ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Γκολ από Ολλανδία μέχρι και Αγγλία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Γκολ από Ολλανδία μέχρι και Αγγλία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Γκολ από Ολλανδία μέχρι και Αγγλία

Γκολ από Ολλανδία μέχρι και Αγγλία

Καλημέρα σε όλους τους Κουβανέζους μας και μη. Η Σάλτσμπουργκ μας έδωσε ένα πολύ καλό ταμείο ως δυνατή πρόταση της στήλης μας, όπως και τα προγνωστικά μας στο Instagram πάνε αρκετά καλά. Δυστυχώς βέβαια, στο παιχνίδι του Αμβούργου χάλασε ένα σερί τεσσάρων επιτυχημένων προβλέψεων, καθώς από το 23ο λεπτό με σκορ 1-1 δεν έγινε ποτέ το over, δεν πειράζει προχωράμε! Με το ευρωπαϊκό κουπόνι θα ασχοληθώ και πάλι με αγώνες του Europa League καθώς υπάρχουν ομάδες που ακολουθώ και μελετάω συχνά και επιβεβαιώνουν το ένστικτο μου για γκολ, πάμε για στοίχημα λοιπόν!

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Γκολ και νίκη για τους “κόκκινους”

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει με τη ψυχολογία στα ύψη στο πρώτο παιχνίδι της φάσεως των 16 του Europa League, έχοντας κερδίσει στο ντέρμπι του Μάντσεστερ με 2-0 στην έδρα της συμπολίτισσας Σίτι. Αυτή η νίκη διατήρησε τους “κόκκινους” στην 2η θέση της Premier League με 54 βαθμούς. Ο ηγετικός Μπρούνο Φερνάντες συνεχίζει να είναι εντυπωσιακός με 16 γκολ και 10 ασίστ. Επίσης η άμυνα της Γιουνάιτεντ αρχίζει και βρίσκει ρυθμό με τον Χέντερσον κάτω από τα δοκάρια. Το ίδιο ισχύει και στο κέντρο της ομάδας, όπου Σκοτ Μακ Τόμινει και Φρεντ είναι υπέρ-πολύτιμα γρανάζια της ομάδας. Στη φάση των 32 η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ απέκλεισε την Σοσιεδάδ με συνολικό σκορ 4-0. Απόντες οι Μάτα, Πογκμπά, Ντε Χεα, Τζόουνς, Βαν Ντε Μπεκ και Ράσφορντ ενώ αμφίβολος είναι ο Καβάνι

Από την άλλη η Μίλαν έρχεται από νίκη μέσα στη μαχητική Βερόνα με 2-0 και βρίσκεται 2η με 56 βαθμούς. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πάει με βασικότατες και κομβικές απουσίες στη μάχη της Ευρώπης. Απόψε δεν υπολογίζονται οι Ιμπραίμοβιτς, Ρέμπιτς, Τσαλχάνογλου, Μπενασέρ, Μαλντίνι και Τέο Ερνάντεζ. Οι «ροσονέρι» για να φτάσουν ως εδώ απέκλεισαν τον σκληρό Ερυθρό Αστέρα με συνολικό σκορ 3-3 ( η Μίλαν είχε προβάδισμα με περισσότερα γκολ εκτός έδρας). Μεγάλο το βάρος που θα πέσει πάνω στον Κρούνιτς και Λεάο επιθετικά αλλά και στον Κέσι στη μάχη του κέντρου.

Εκτίμηση : Η γηπεδούχος στους 5 τελευταίες εντός έδρας αγώνες της είναι αήττητη έχοντας 2-3-0 με γκολ 15-4. Αντίστοιχα η φιλοξενούμενη έχει 3-1-1 με τέρματα 6-8. Με βάση την εικόνα και τα στατιστικά των δύο ομάδων αλλά και τις απουσίες των Ιταλών θα στηρίξω την νίκη Των Άγγλων με γκολ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά με γκολ στην Ολλανδία

Ο Άγιαξ προέρχεται από νίκη με 3-1 επί της Γκρόνιγκεν και είναι μόνος 1ος στην Eredivisie με 60 βαθμούς. Έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 76 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 19 τέρματα παθητικό. Ακόμη δεν έχει ξεχαστεί η γκάφα των ανθρώπων του συλλόγου να μη δηλώσουν τον Αλέρ στην ευρωπαϊκή λίστα που αποκτήθηκε για βασικός επιθετικός της ομάδας και ήδη μετράει 6 γκολ σε 10 αγώνες. Ο «Αΐαντας» προκρίθηκε επί της Λιλ στη φάση των 32 με συνολικό σκορ 4-2. Απόντες οι Αλέρ, Μπλίντ, Ονανά και Μαζραουί ενώ αμφίβολος είναι ο Μπρόμπει.

Η Γιούνγκ Μπόις προέρχεται από την 3η κατά σειρά ισοπαλία στην Ελβετική Super League αυτή τη φορά με την Βαντούζ με σκορ 1-1, αν και κάνεις δεν ενοχλήθηκε, καθώς οι κιτρινόμαυροι είναι 1οι με 53 βαθμούς ( 19 βαθμοί διαφορά από την 2η θέση) . Η πραγματική επιτυχία όμως είναι το πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα του Τζεράρντο Σοεάνο στην Ευρώπη. Για να φτάσει εδώ απέκλεισε την Λεβερκούζεν, κόντρα στα προγνωστικά, με συνολικό σκορ 6-3. Απόντες οι Φεβρ, Μάρτινς, Ζέσιγκερ και Βον Μπάλμος.

Εκτίμηση : Η γηπεδούχος στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις εντός έδρας έχει 5/5 over 2,5 συνδυαζόμενα με νίκη, αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι έχουν 3/5 over 2,5 με 3-2-0. Εκτιμώ ότι θα είναι το θεαματικότερο παιχνίδι της φάσεως των 16 του Europa League. Όχι μόνο για την μεγάλη δυνατότητά των ομάδων στο γκολ, αλλά και εξαιτίας της απουσίας των 2 βασικών τερματοφυλάκων από κάθε πλευρά. Οπότε θα τιμήσουμε κι εδώ τα γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:55
Άγιαξ - Γιούνγκ Μπόις
Goal/goal & over 2,5
2.05
Δυάδα απόδοσης 4.10
19:55
Άγιαξ - Γιούνγκ Μπόις
Goal/goal & over 2,5
2.05
19:55
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίλαν
1 & over 1,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις