Βόμβα στο Europa League… με 10.75

Ποντάρισμα Europa League

Καλημερίζω τους αγαπητούς στοιχηματίες. Η Λίβερπουλ χθες έκανε αυτό που έπρεπε κερδίζοντας και με το απαραίτητο σκορ, ώστε να καλυφθεί και το over 1.5, επιβεβαιώνοντας το προγνωστικό μας. Σήμερα Πέμπτη, πάμε με ποντάρισμα Europa League, όπου ξεχώρισα δύο επιλογές από τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16».

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Ποντάρισμα στο 2.00

Ξεκινάμε το ποντάρισμα Europa League, με έναν αγώνα που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να διεξαχθεί στο Champions League και μάλιστα σε προχωρημένη φάση. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν, βρίσκονται αντιμέτωπες για την φάση των «16» της δεύτερης Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πιθανότατα είναι η αναμέτρηση, που θα επιλέξουν οι περισσότεροι να παρακολουθήσουν απόψε. Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από τεράστιο διπλό στην έδρα της Σίτι, στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Παραμένουν όμως μακριά από την πρώτη θέση και θεωρώ πως η υπόθεση τίτλος είναι τελειωμένη στην Αγγλία. Το Europa League φέτος μοιάζει η ιδανική προοπτική για τους «Κόκκινους διάβολους», για  Ευρωπαϊκή διάκριση, μετά το 2017 όταν και το κατέκτησαν.

Για τους «Μιλανέζους», μεγάλος στόχος είναι επίσης το Europa League. Το πρωτάθλημα καθώς φαίνεται θα καταλήξει στην έτερη ομάδα της πόλης, την Ίντερ, η οποία βρίσκεται οχτώ βαθμούς μπροστά και φαίνεται ασταμάτητη. Παρά τις απουσίες της, πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της Βερόνα, συνεχίζει όμως αγωνιστικά να μην πείθει.

Οι Άγγλοι στα μάτια μου είναι καλύτερη ομάδα και πιο φρέσκια από την Μίλαν. Θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν τις απουσίες των Ιταλών, κυρίως στη επίθεση, ώστε να κρατηθεί το μηδέν και στην συνέχεια επιθετικά να δουλέψουν, για να πετύχουν ένα καλό σκορ ενόψει επαναληπτικού. Αρχικά επιλέγω τον άσο των γηπεδούχων σε απόδοση 1.67.  Η προϊστορία μας διδάσκει ότι σε τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο «Old Traford», η Γιουνάιντετ ηττήθηκε μονάχα σε έναν.

Οι νίκες της συνδυάστηκαν με αρκετά γκολ και εδώ έρχεται να δέσει το δεύτερο ποντάρισμα. Άσος συνδυαστικά με το over 1,5 σε απόδοση 2.00, που είναι αρκετά ικανοποιητικός και κατά την γνώμη μου χωράει παντού.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Θέλει ρεβάνς

Περνάμε στο δεύτερο ματς που θα μας απασχολήσει. Ολυμπιακός εναντίον Άρσεναλ… ξανά. Μετά τον περσινό θρίαμβο του Ολυμπιακού και την ανατροπή του εις βάρους του 0-1 στην έδρα του, περνώντας στη επόμενη φάση με τον περιπετειώδη τρόπο που όλοι θυμόμαστε.  Είναι φανερό πως όλο το βάρος το έχει ρίξει η ομάδα στις αναμετρήσεις κόντρα στους Λονδρέζους. Ψάχνει την έκπληξη για δεύτερη συνεχή χρονιά κόντρα στην ίδια ομάδα. Αυτό το γεγονός αποτελεί μεγάλη πρόκληση για το σύνολο του Μαρτίνς.

Η Άρσεναλ, κακά τα ψέματα, είναι το φαβορί τους ζευγαριού και σίγουρα δεν θέλει να επαναληφθεί το περσινό κάζο. Αναμένω πως θα παρουσιαστεί με τάσεις… εκδίκησης για όσα συνέβησαν την περασμένη χρονιά, οφείλοντας να είναι και πιο υποψιασμένη αυτήν την φορά. Τελευταία δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο, προσπαθώντας να στρώσει την κακή της εικόνα με όπλο την επίθεση της.

Δύο πονταρίσματα αλίευσα από αυτήν την αναμέτρηση. Αρχικά θα πάω με τα γκολ και συγκεκριμένα με το 2-3. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να πάνε το παιχνίδι στον δικό τους ρυθμό. Αν επιχειρήσουν να τον ανοίξουν δε θα τους συμφέρει ιδιαίτερα. Γκολ θα ψάξουν και οι δύο ομάδες, όμως δεν θεωρώ πως θα ξεφύγει ιδιαίτερα το τελικό σκορ. Επίσης, θα ήθελα και σήμερα να πάρω ένα ρίσκο. Προχθές με τον Ρονάλντο δεν μας πήγε, όμως δεν έχουμε να χάσουμε κάτι να δοκιμάσουμε ξανά, αρκεί να είμαστε προσεκτικοί και εγκρατείς στα πονταρίσματα.

Προσωπικά θα ποντάρω ολίγα ψηλά και στο ακριβές σκορ 0-2 για τους φιλοξενούμενους, σε απόδοση 10.75. Πιθανό σενάριο η νίκη της Άρσεναλ και γιατί όχι με δύο γκολ στο ενεργητικό της. Ειδικά με τις απουσίες του Ολυμπιακού στο κέντρο της άμυνας, θα ήταν ένα πιθανό σενάριο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:55
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίλαν
1 & over 1,5
2.00
Δυάδα απόδοσης 3.37
19:55
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίλαν
1
1.67
22:00
Ολυμπιακός - Άρσεναλ
2-3 γκολ
2.02
Fun bet
22:00
Ολυμπιακός - Άρσεναλ
Ακριβές σκορ: 0-2
10.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις