Euroleague Fantasy με έμφαση στα γκαρντ

Euroleague Fantasy

Έφτασε η πιο μπασκετική μέρα της βδομάδας. Πέμπτη σήμερα, η Euroleague επιστρέφει και φυσικά μαζί της πρέπει να φτιάξουμε και τις ομάδες μας για το Euroleague Fantasy. Εδώ, όπως πάντα, θα βρείτε προτάσεις που θα φέρουν πόντους και χρήματα στην ομάδα σας.

Την προηγούμενη βδομάδα προτάθηκαν Χεζόνια, Σλούκας και Βεζένκοφ, οι οποίοι έφεραν 14, 20,9 και 28,6 βαθμούς αντίστοιχα. Οπότε συντονιστείτε, γιατί όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, εκτός από προτάσεις για το Euroleague Fantasy, οι παίκτες που αναφέρω είναι και εν δυνάμει στοιχηματικές προτάσεις.

Το πρωτάθλημά μας συνεχίζεται χωρίς να έχουμε αλλαγή στην κορυφή. Το «Chicago 1976» συνεχίζει να προηγείται, όμως την πρωτιά του 28ου γύρου κατέλαβε το «Tsiflikopoulo». Ο κωδικός είναι πλέον γνωστός. Βάζοντας στην αναζήτηση «KNZVSSLH» μπορείτε να μας βρείτε και να μπείτε στη λίγκα μας.,

Προτάσεις παικτών για το Euroleague Fantasy

Πάμε όμως στα σημερινά «φρέσκα ψάρια». Περίεργη αγωνιστική, με δύσκολα σταυρώματα και ντέρμπι. Εγώ κύκλωσα δύο παίκτες από τα σημερινά ματς, στηριζόμενος πάλι σε απουσίες και ευνοϊκές συνθήκες.

Η πρώτη επιλογή μου είναι από τον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τη Χίμκι. Δεδομένης της κακής άμυνας των Ρώσων, θα διαλέξω τον καλύτερο επιθετικό που διαθέτουν οι Σέρβοι. Ο Τζόρνταν Λόιντ είναι και πάλι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει διψήφιο αριθμό πόντων. Η τιμή του είναι στα 1,6 εκατομμύρια και αποτελεί μια καλή λύση για τα γκαρντ μας.

Μια ακόμη λύση για τα γκαρντ, λίγο πιο ακριβή, έρχεται από την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με την Άλμπα. Φορμαρισμένοι οι Γάλλοι και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στο Νόρις Κόουλ. Ο Αμερικανός έχει διψήφιο αριθμό πόντων στα τελευταία 7 παιχνίδια. Απέναντι στην περιφέρεια της Άλμπα μπορεί να τα πάει εξίσου καλά. Άλλωστε η πιθανή απουσία του τραυματία Λάιτι, θα τον οδηγήσει να πάρει περισσότερες επιθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις