Ισπανικό, γαλλικό, ασιατικό

Ισπανικό, γαλλικό, ασιατικό

Αρχίζουν και σφίγγουν τα λουριά για την Ατλέτικο, με τις Μπάρτσα και Ρεάλ να πλησιάζουν, είναι κομβικό το αποψινό, πλήρης πλην Χιμένεθ (αμφίβολος) κατεβαίνει. Η Αθλέτικ στοχεύει στην 6άδα (μακροχρόνια αξία για προγνωστικά, αυτό), έκανε νίκη μετά από ενάμιση μήνα με το 2-1 στη Γρανάδα παίζοντας με αρκετούς παγκίτες.

Ο Μαρσελίνο κάνει rotation, ο Ντιέγο Σιμεόνε όχι κι αυτό παίζει ρόλο. Σημαντικό, κοιτώντας τα κιτάπια μου, ότι η Ατλέτι ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει ηττηθεί μόνο μια φορά στα τελευταία 16 από τους Βάσκους (12-3-1), επιμέρους στη Μαδρίτη είναι 9-1-0 μετά το τελευταίο διπλό, 2-1 τον Φεβρουάριο του 2008 με ισάριθμα γκολ του Τοκέρο.

Ασο δεν βλέπω, γκολ ναι και καλοπληρώνει, θέλει όμως κάλυψη άρα κύρια επιλογή το ασιατικό over 2 (με επιστροφή μίζας σε ακριβώς 2 γκολ και πληρωμή σε 3+). Και το 2.10 του να μπουν περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο έχει αξία, στατιστικώς μπαίνει το 60% των γκολ στους αγώνες τους στο εν λόγω διάστημα. Οι Βάσκοι έχουν προηγηθεί στο σκορ σε 11/15 φετινά και μόλις 4/12 εκτός αλλά είναι σε καλό momentum εσχάτως, ζαριά να προηγηθούν.

Προγνωστικά. Αμφότερες με νέους προπονητές

Για τη Μαρσέιγ κάθε φορά λες ότι δεν έχει πιο κάτω, και σε διαψεύδει. Με υπηρεσιακό στον πάγκο αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την ερασιτεχνική Κανέ-Ρουσιγιόν (ομάδα 4ης κατηγορίας) με 2-1, ντεμπούτο απόψε για τον Χόρχε Σαμπάολι ενάντια σε μια ομάδα που έχουν κακή πρόσφατη παράδοση στη Μασσαλία: τη Ρεν (3-3-4). Ντεμπούτο και στην άλλη άκρη του πάγκου, με τους Βρετόνους να προσλαμβάνουν τον Μπρούνο Ζενεζιό, άλλοτε κόουτς της Λιόν, «τρέχοντας» σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη, ήτοι από τις 17 Ιανουαρίου – σημαντικό για προγνωστικά.

Η λογική ορίζει προσεκτικό ματς από αμφότερες, πιθανώς χαμηλό σκορ κλπ. – αλλά δεν τσιμπάω: στα 13/15 τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μπήκαν τουλάχιστον δύο γκολ, ενδεχόμενο που δείχνει πιθανό και για απόψε παρά την πρόθεση του Σαμπάλι να παρατάξει την Ολιμπίκ με τριάδα πίσω. Ένα γρήγορο γκολ θα συνεισφέρει στο εν λόγω σενάριο και σε αμφότερων τα ματς μπαίνουν τα μισά γκολ φέτος ως την ανάπαυλα.


Διαβάστε το πλήρες άρθρο του Νίκου Μποζιονέλου στο FootballBet.gr

Δυάδα απόδοσης 3.59
20:00
Ατλέτικο Μ. – Αθλέτικ Μπιλμπάο
Over 2 AH
1.91
20:00
Μαρσέιγ – Ρεν
Over 2 AH
1.88
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις