Κάποτε ήταν ομάδα…

Προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος, αφού πρώτα πούμε χαβ ε νάις ντέι στο κοινό του κουβανέζου μας. Στα τελευταία, η Λάρσα με πλήρωσε και έκανα το δύο στα δύο, πληρώνοντας τόσο το διπλό της στο 5.50, όσο και το σέιφ του Χ2 στο 2.25.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1368232191822602245

Έχουμε και λέμε τα εξής. Ως χόουμ τιμ, η Λίβερπουλ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από Γερμαναράδες, ενώ έχει να χάσει γενικώς από τζέρμαν τιμ από το 2003. Μετράει έξι σερί ήττες στο Άνφιλντ, το οποίο από την πιο δυνατή έδρα της Ευρώπης μετατράπηκε σε… να μη πω τι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Στο αγουέι τιμ έχουμε τη Λειψία, η οποία σκοράρει στα 10 τελευταία μακριά από την έδρα της, αλλά έχει και 3 γουινς γουιθ 3-0 ιν α ρο στα εκτός έδρας της. Γενικώς είναι γκουντ σε τακτική και κυνηγάει την Μπάγερν στη Γερμανία.

Στο πρώτο παιχνίδι μπιτουίν Λίβερπουλ εντ Λειψία, τα Αγγλάκια κέρδισαν με 2-0 εκτός έδρας, έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τη φάση των «8».

Προγνωστικά στοιχήματος με άλωση 

Περνώντας στο ψητό και στο ενδεχόμενο πλερουά μας, σκέφτομαι πως η Λίβερπουλ δεν την βρίσκει εντός τελευταία, ενώ η Λειψία έχει τη δυνατότητα για μια μεγάλη νίκη. Σίγουρα μια πρόκριση θεωρείται απίθανη και δεν την σκέφτομαι ούτε καν εγώ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Ένα διπλάκι όμως; Ιτς νοτ μπαντ φορ Λειψία το διπλό και θα είναι το 7ο σερί ντιφίτ για την Λίβερπουλ εντός; Δεν το λες και κακό. Θα σπάσει και η παράδοση των ρεντς κόντρα στους Γερμανούς.

Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Λειψία
2
2.91
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις